Arama sonuçları: *

• Users: Skynel
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Skynel

BAŞLIYORUZ! | 🇹🇷 Türkiye 1-2 Hollanda 🇳🇱 | Çeyrek Final'de elendik.

***** saçma ne pozisyonları var adam akıllı bir tane pozisyonları yok harika oynadık Bizimkiler ikinci yarıya girince ağızları burunları kayıyor 65'e geldik değişiklik yap kardeşim ya çok zor değil çeyizine mi saklıyorsun değişiklikleri koy cenk tosunu zekiyi keremi oynasınlar oyunu 10 dakika...
  2. Skynel

Montelle bu değişikliği 65'de yapsaydı gör bakalım 1 gol bile yiyor muyduk ikinci yarıdan beri adamlar bizim yarı sahadan çıkmadı değişiklik yap artık değil mi kardeşim
  3. Skynel

Abi bu montello niye değişiklikleri çeyizine saklıyor a*k ya deli ediyor beni kardeşim dakika 70'de değiştir işte oyuncuları atak yiyorsun sürekli ne ***** saçma hareketler bunlar a*k deli oldum oturduğum yerde
  4. Skynel

GS 1 BJK 2 MAÇ SONU

Galatasaray hak etti kaybetmeyi yemeyelim hakkını Beşiktaş çok daha iyi oynadı
  5. Skynel

GS 1 BJK 2 MAÇ SONU

AHAHAHAHHAHAHAH AFERİN LAN
  6. Skynel

GS 1 BJK 2 MAÇ SONU

Galatasaray hak ediyor kaybetmeyi kötü oynuyorlar cagne falan aşırı kötü defans desen kendine hayrı yok fatihte değiştirmiyor ayar ediyor beni
  7. Skynel

GS 1 BJK 2 MAÇ SONU

Kanka ona bakılırsa adamın ağzı burnu kan içinde çenesine omuz dirsek atmışlar faul vermiyor hakem
  8. Skynel

GS 1 BJK 2 MAÇ SONU

Yine güzel gol üst üste goller maçta atraksiyon yaratıyor
  9. Skynel

GS 1 BJK 2 MAÇ SONU

Güzel goll
  10. Skynel

İmzalı Messi topu kazandım

Kanka ismi kuzey tekinoğlunun ceketi hala ne konuşuyorsunuz salın gitsin ya.
  11. Skynel

İzlemekten En Çok Zevk Aldığınız Maçlar Nelerdi?

Son dakika atılan o gol yerimden zıplatmıştı beni harika zamanlardı be Artık futbolu o kadar sevmiyorum
  12. Skynel

Euro 2020 Başlıyor! Açılış Maçı Olan Türkiye-İtalya'ya Son 10 Dakika

Dakika 50'de dedim ki italya çok iddiali konuşmuştu ne oldu hala gol atamadılar Şom ağzımı açtım attılar asklgmskalgmklas
  13. Skynel

EURO 2020 Hakkında Konuşalım

Selam naber Şaka şaka Seyircisiz maçlar hiç eğlenceli olmuyor en önemli şeylerden biri seyirci kim ne derse desin Seyircili olursa eğlenceli olacağını düşünüyorum
  14. Skynel

Norveç 0-3 TÜRKİYE! Kazanıyoruz

Ozan oynadı ya bu arada <3
  15. Skynel

Futbol editi yapmak istiyorum

5 dakika süre sınırı verdi nedense atamıyorum bekle azıcık
  16. Skynel

Özelden atayım reklam olmasın.
  17. Skynel

Ben editlerimi Vegas ile yapıyorum ilk camtasia kullanarak başladım ilk olarak camtasia'yı öğrenip Vegas'ta dönebilirsin ya da yapabilirsen arter effect ben beceremiyorum after effecti.
  18. Skynel

Basit olarak en kolay camtasia studio 8 öneririm.
  19. Skynel

Galatasaray-Fenerbahçe ilk yarı bitti sizce maç nasıldı ?

Bilmiyordum öğrenmiş oldum diye.
  20. Skynel

Galatasaray-Fenerbahçe ilk yarı bitti sizce maç nasıldı ?

Yani bence demiyeyim de görüntüden öyle gözüküyordu yani 1612635175 Kolda mı sayılıyor ayak olması gerekmiyor mu
Top Bottom