Neler Yeni

İmzalı Messi topu kazandım

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
güldük eğlendik de, adamı boşuna umutlandırmayın bence. gelecek 100 liralık fabrikasyon top. kimse 50 bin dolarlık topu çekiliş diye vermez. hadi o kadar değerli bir şey verip takipçi toplamak istedi, 50 bin dolara 3 tane egea alıp 3 tane araba veriyoruz diye reklam yapsa bütün türkiye takip eder. vizyon.
Top ıslak imzalı olsa o paraları ederde.Normal şartlarda fabrikasyonsa en fazla 2-3k eder.

-Yec

80+ Bronze
şimdi birader sana biraz kendimi anlatayım o zaman lise sınavında iyi kötü bir derece yapıp bulunduğum ilçenin en iyi lisesine yerleştim hayatımda aldığım en düşük ortalama 95 oldu genelde 96 -97 arasında git gel yaşadım aileme elimden geldiğince her işte yardım ettim Allah'a şükür ailem benden şikayetçi değil onları hayatımda neredeyse hiç üzmedim iyi kötü basketbol geçmişim var hala oynuyorum bir dahasına insanların analizini yaparken böyle boş yapmazsın
İlk olarak bana "birader" diye konuşma hakkının olduğunu düşünmüyorsundur umarım. Her şey okulda elde ettiğin başarı değil, çok büyük başarılar elde edip okul okumayan insanlarda var. Ben sana okul hayatını sormadım. Allah'tan ailene sabır diledim. Ailene bize yaklaştığın gibi yaklaşmıyorsan, bize neden böyle yaklaşıyorsun? Biz dünya dışı varlıklar mıyız? Biz küçük yaşta aile terbiyesi gördük, sen nasibini alamamışsın.

Tabz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Uğur
Uygunsuz dil
İlk olarak bana "birader" diye konuşma hakkının olduğunu düşünmüyorsundur umarım. Her şey okulda elde ettiğin başarı değil, çok büyük başarılar elde edip okul okumayan insanlarda var. Ben sana okul hayatını sormadım. Allah'tan ailene sabır diledim. Ailene bize yaklaştığın gibi yaklaşmıyorsan, bize neden böyle yaklaşıyorsun? Biz dünya dışı varlıklar mıyız? Biz küçük yaşta aile terbiyesi gördük, sen nasibini alamamışsın.
Allah ailene sabır versin çok boş adamsın birader kelimesinin dost,kanka,erkek kardeş için kullanıldığını bilmeyecek kadar cahil ve böyle boş duyarlar kasacak kadar boş adamsın

-Yec

80+ Bronze
Allah ailene sabır versin çok boş adamsın birader kelimesinin dost,kanka,erkek kardeş için kullanıldığını bilmeyecek kadar cahil ve böyle boş duyarlar kasacak kadar boş adamsın
Tamam o zaman sana böyle cevap vereyim; Ben senin dostun, kankan, erkek kardeşin değilim. Sadece bir konuda ters düşüyoruz diye cahil olmuyorum. Çünkü burada araştırabileceğim somut/soyut bir şey yok. "Boş" adam olduğumu da yine aynı şekilde tek bir konudan anlayamazsın. Üslup konusunda kendisi geliştirirsen, benle tartışabilirsin.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
birader argoda ben senden büyüğüm anlamında kullanılır. çünkü büyük abidir, küçük biraderdir. sen hayırdır birader dersen, sen kimsin benim gibi büyük birine bulaşıyorsun anlamına gelir. her şey sözlük anlamı değildir. dil sözlükten daha derindir.

Tabz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Uğur
Tamam o zaman sana böyle cevap vereyim; Ben senin dostun, kankan, erkek kardeşin değilim. Sadece bir konuda ters düşüyoruz diye cahil olmuyorum. Çünkü burada araştırabileceğim somut/soyut bir şey yok. "Boş" adam olduğumu da yine aynı şekilde tek bir konudan anlayamazsın. Üslup konusunda kendisi geliştirirsen, benle tartışabilirsin.
özür dilerim prensim

ReDanger

80+ Bronze
Ya sen ona inandınmı, herif kendini üstün göstermeye çalışıyor.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Tabz

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Kanka ismi kuzey tekinoğlunun ceketi hala ne konuşuyorsunuz salın gitsin ya.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri