Neler Yeni

İmzalı Messi topu kazandım

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
50 bin dölerlik top
Inked2011948_default_LI.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Ali
Steam
https://steamcommunity.com/id/aliyasiny65/
Steam ID
aliyasiny65
Uygunsuz dil
Napim

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
kurallarda yazım kurallarıda var hayırdır birader cümle sonunda nokta nerde heycanlı diye bi kelime yok heyecanlı olacak o önce kendini düzelt sonra millete salla tamam mı
Milletin Türkçesine sallıyorsun soru cümlesinin sonunda soru işareti yok. xD

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Milletin Türkçesine sallıyorsun soru cümlesinin sonunda soru işareti yok. xD
sadece 1 mi? 7 tane noktalama işareti eksik. sırasıyla "nokta, soru işareti, soru işareti, nokta, nokta, nokta, soru işareti."

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Açık arttırmaya koy, o topa tonla para verecek adamlar vardır.

Son düzenleme:

-Yec

80+ Bronze
Kurallarla ilgili boş yapmadım siz gibi kurallara uyuyorum gibi bi iddiamda yoktu zaten biraz kitap oku da algıların açılsın.
Böyle bir konuşma üslupu içerisinde bir insanla tartışmaya dahi girilmez. Fazla Türk dizileri izleyip gaza gelmişsin dostum. "Boş yapma bilader, önüne bak" tavrı ile yazı yazmak ne kadar doğru? Profil resmindeki Kuzey Tekinoğlu karakterini canlandırıyorsan, bu rol model olarak aldığın kişi ise durum daha vahim. Allah'tan ailene sabır diliyorum.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
güldük eğlendik de adamı boşuna umutlandırmayın bence. gelecek 100 liralık fabrikasyon top. kimse 50 bin dolarlık topu çekiliş diye vermez. hadi o kadar değerli bir şey verip takipçi toplamak istedi, 50 bin dolara 3 tane egea alıp 3 tane araba veriyoruz diye reklam yapsa bütün türkiye takip eder. vizyon.

Tabz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Uğur
Böyle bir konuşma üslupu içerisinde bir insanla tartışmaya dahi girilmez. Fazla Türk dizileri izleyip gaza gelmişsin dostum. "Boş yapma bilader, önüne bak" tavrı ile yazı yazmak ne kadar doğru? Profil resmindeki Kuzey Tekinoğlu karakterini canlandırıyorsan, bu rol model olarak aldığın kişi ise durum daha vahim. Allah'tan ailene sabır diliyorum.
şimdi birader sana biraz kendimi anlatayım o zaman lise sınavında iyi kötü bir derece yapıp bulunduğum ilçenin en iyi lisesine yerleştim hayatımda aldığım en düşük ortalama 95 oldu genelde 96 -97 arasında git gel yaşadım aileme elimden geldiğince her işte yardım ettim Allah'a şükür ailem benden şikayetçi değil onları hayatımda neredeyse hiç üzmedim iyi kötü basketbol geçmişim var hala oynuyorum bir dahasına insanların analizini yaparken böyle boş yapmazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,853
Üyeler
163,566
Son üye
eskighost
Top Bottom