Neler Yeni

İmzalı Messi topu kazandım

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Size cevap vermek mesaj israfı gerçekten.
Komiksin bir de. Ne güzel 🤣 kendi paranı kazanmaya başladığın zaman öğrenirsin kaç para çok kaç para az. Belli ki şu an anlaman için çok erken.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Komiksin bir de. Ne güzel 🤣 kendi paranı kazanmaya başladığın zaman öğrenirsin kaç para çok kaç para az. Belli ki şu an anlaman için çok erken.
Allah'ım yine küçük bir çocuk gelip bana para kazanmayı öğretiyor. Forum senin gibi boş insanlarla dolu hiç çekilmiyor artık.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Allah'ım yine küçük bir çocuk gelip bana para kazanmayı öğretiyor. Forum senin gibi boş insanlarla dolu hiç çekilmiyor artık.
Senin yanında küçük çocuk kaldıysam 60 yaşında falan olmalısın. 😅

Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Carl Johnson
Cidden 500K olduğunu sanacak kadar bilgisiz misiniz? Cidden komik. O imzalar fabrikasyon zaten. :D
Islak imza değil de fabrikasyon imza olduğunu ölümüne savunanlar utanır mı? Sanmam...

Ekler

• IMG_0121.jpg
    IMG_0121.jpg
    1.4 MB · Hit: 48
  • IMG_0125.jpg
    IMG_0125.jpg
    1.5 MB · Hit: 51
  • IMG_0119.jpg
    IMG_0119.jpg
    1.8 MB · Hit: 44
  • IMG_0117.jpg
    IMG_0117.jpg
    1.7 MB · Hit: 48

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Carl Johnson
Islak imza değil de fabrikasyon imza olduğunu ölümüne savunanlar utanır mı? Sanmam...
Arkadaşlar fotoğrafta ne kadar net bilmiyorum ama kalemin temas ettiği renk farkından dolayı imzanın renkleri değişiyor. Ayrıca kazanan diğer kişinin fotoğraflarına baktığımda imzaların ufak farklarını gördüm (En son atılan noktanın farklı yerlerde olması gibi). Yani arkadaşlar topum geldi ve kesin olarak söyleyebilirim ki ıslak imza
Mesaj otomatik birleştirildi:

Top yamuk mu bana mı öyle geliyor
Kanka şişirilmiş değildi ben sonradan şişirdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Emir Kaya DEMİR
Arkadaşlar fotoğrafta ne kadar net bilmiyorum ama kalemin temas ettiği renk farkından dolayı imzanın renkleri değişiyor. Ayrıca kazanan diğer kişinin fotoğraflarına baktığımda imzaların ufak farklarını gördüm (En son atılan noktanın farklı yerlerde olması gibi). Yani arkadaşlar topum geldi ve kesin olarak söyleyebilirim ki ıslak imza
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka şişirilmiş değildi ben sonradan şişirdim
Kanka hayırlı olsun kaç yurt dışınada aklıma bir şey takıldı bu toptan toplam kişi kazandı

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Emir Kaya DEMİR
Top Bottom