Tabz
80+
- Reaksiyon skoru
- 177
			Uygunsuz davranış

bu genel kuraldır cahil kardeşim şimdi caz yapma uzaA1 türkçe yasak diye bir kural yok

bu genel kuraldır cahil kardeşim şimdi caz yapma uzaA1 türkçe yasak diye bir kural yok
Caz yapmışüfffff amma boş yaptın be birader neyin boşu anlamıyorum kardeşimiz sevincini bizle paylaşmış ne güzel işte

Milletin Türkçesine sallıyorsun soru cümlesinin sonunda soru işareti yok. xDkurallarda yazım kurallarıda var hayırdır birader cümle sonunda nokta nerde heycanlı diye bi kelime yok heyecanlı olacak o önce kendini düzelt sonra millete salla tamam mı
Kurallarla ilgili boş yapmadım siz gibi kurallara uyuyorum gibi bi iddiamda yoktu zaten biraz kitap oku da algıların açılsın.Milletin Türkçesine sallıyorsun soru cümlesinin sonunda soru işareti yok. xD
sadece 1 mi? 7 tane noktalama işareti eksik. sırasıyla "nokta, soru işareti, soru işareti, nokta, nokta, nokta, soru işareti."Milletin Türkçesine sallıyorsun soru cümlesinin sonunda soru işareti yok. xD
Böyle bir konuşma üslupu içerisinde bir insanla tartışmaya dahi girilmez. Fazla Türk dizileri izleyip gaza gelmişsin dostum. "Boş yapma bilader, önüne bak" tavrı ile yazı yazmak ne kadar doğru? Profil resmindeki Kuzey Tekinoğlu karakterini canlandırıyorsan, bu rol model olarak aldığın kişi ise durum daha vahim. Allah'tan ailene sabır diliyorum.Kurallarla ilgili boş yapmadım siz gibi kurallara uyuyorum gibi bi iddiamda yoktu zaten biraz kitap oku da algıların açılsın.
Kitap oku belki de da ayırmayı öğrenirsin.Kurallarla ilgili boş yapmadım siz gibi kurallara uyuyorum gibi bi iddiamda yoktu zaten biraz kitap oku da algıların açılsın.
şimdi birader sana biraz kendimi anlatayım o zaman lise sınavında iyi kötü bir derece yapıp bulunduğum ilçenin en iyi lisesine yerleştim hayatımda aldığım en düşük ortalama 95 oldu genelde 96 -97 arasında git gel yaşadım aileme elimden geldiğince her işte yardım ettim Allah'a şükür ailem benden şikayetçi değil onları hayatımda neredeyse hiç üzmedim iyi kötü basketbol geçmişim var hala oynuyorum bir dahasına insanların analizini yaparken böyle boş yapmazsınBöyle bir konuşma üslupu içerisinde bir insanla tartışmaya dahi girilmez. Fazla Türk dizileri izleyip gaza gelmişsin dostum. "Boş yapma bilader, önüne bak" tavrı ile yazı yazmak ne kadar doğru? Profil resmindeki Kuzey Tekinoğlu karakterini canlandırıyorsan, bu rol model olarak aldığın kişi ise durum daha vahim. Allah'tan ailene sabır diliyorum.