Arama sonuçları: *

1. UmutYiğit

GS 2 - BJK 1 Ne Düşünüyorsunuz?

Fenerbahçeli olarak Beşiktaş'a üzülüyorum.
  2. UmutYiğit

GS 2 - BJK 1 Ne Düşünüyorsunuz?

Galatasaray'ın iyi futbol oynamadığını,Beşiktaş'ın kötülüğü sayesinde kazandığını.
  3. UmutYiğit

güvenilir forma alışverişi

Northage
  4. UmutYiğit

Mustafa Muhammed Bordeaux'a transfer oldu.

Fenerbahçeli olarak söylüyorum bu lig için çok iyi bir topçuydu galatasaray onun yokluğunda kimle oynayacak cidden merak ediyorum.
  5. UmutYiğit

İmzalı Messi topu kazandım

Top ıslak imzalı olsa o paraları ederde.Normal şartlarda fabrikasyonsa en fazla 2-3k eder.
  6. UmutYiğit

Rezilsin Milli Takım

Burak ayağına gelen her topta ağır vasıta gibi davranıyor.Hakan bir şeyler yapma peşinde ama ne yaptığı hakkında kendisi bile fikir sahibi değildir diye düşünüyorum.
  7. UmutYiğit

Rezilsin Milli Takım

Cidden rezil bir futbol izledik.Özellikle kral ilan edilen hakan ve burak top oynamakla alakasızdılar.Sahada beğendiğim tek isim cengiz di.
  8. UmutYiğit

Türk Futbolu Sizce Nasıl Gelişir?

Beyaz Futbol Spor Programı değil ki? :D 1622032629 Adres Verin . :D
  9. UmutYiğit

Hepsi birbirinden haklı.
  10. UmutYiğit

Arkadaşlar ülke futbolumuz nasıl gelişir sizin fikirlerinizi merak ediyorum. FANATİKLİK YAPMAYIN LÜTFEN -Gereksiz Fanatizm Bitmeli -Taraftarlar Bilinçlenmeli -Genç Oyuncular Oynatılmalı -Basın Gelişmeli -Yabancı Hakemler Şart
  11. UmutYiğit

Beşiktaşın 2.torbadaki muhtemel rakipleri

Desenize yine takımlarımız averaj takımı olmaya gidiyor.
  12. UmutYiğit

Süper Lig'in En İyi Hocası Erol Bulut (!) Hakkında Düşünceleriniz?

Ben şahsen Erol Bulut'un takımı yönettiğini düşünmüyordum,takım hala aynı topu oynuyor bir şey değişmedi.
  13. UmutYiğit

Türk futbolu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben Fenerbahçe'li olarak bu yorumların hepsine katılıyorum fakat 1.yorumunuza bir yönden katılmıyorum artık Fenerbahçe taraftarının sabrı kalmadı maddi manevi hertürlü destek var sportif başarı yok bu beni şahsen üzüyor ama liverpool taraftarı gibi sabırlı olmak lazım
  14. UmutYiğit

O yüzden konunun içinde 2 kez fanatiklik yapılmasın diye uyardım çünkü insanlar fütürsuzca ve saçma şekilde eleştiri yapıyor 1614797526 İnsanlarımız anladığı zaman futbolumuz gelişecek inşallah
  15. UmutYiğit

Kesinlikle doğru takımlarımız sadece ağlıyor Adamlar FUTBOL oynuyor bizimkiler oynamaya çalışmaya çalışıyor
  16. UmutYiğit

Haklsınız fakat ligimizde 30 yaş üstü futbolcular varken bu pek muhtemel değil o yüzden zorunluluk şart bence 1614797359 Orada futbol mu konuşuyorlardı ya?
  17. UmutYiğit

Acı da olsa gerçekten doğru yorumlar umarım birgün PL ya da Bundesliga seviyesine çıkarız
  18. UmutYiğit

Arkadaşlar konuma hoşgeldiniz öncelikle rica ediyorum FANATİKLİK yapmayın.Bence ülkemizde futbol her geçen yıl geriledi takımlarımız Avrupa'ya gittiğinde 6 yedi 5 yedi diyeceğimize destek vermemiz gerekirken eleştirilerin dozu arttı,takımlarımız gençlere değer vermeli yoksa elimizden ne...
  19. UmutYiğit

Galatasaray-Ankaragücü Maçı Hakkında

Avrupa'da Galatasaray 6 yedi Beşiktaş 5 yedi Fenerbahçe 12 yıldır gidemiyor ehü diyeceğimize destek verseydik şu an bir takımımızın daha avrupa kupası vardı
  20. UmutYiğit

Galatasaray-Ankaragücü Maçı Hakkında

Eğer kıracak bir şey söylediysem affola iyi sohbetler haddim değildir ama insanlara bu kadar ters davranarak arpa boyu yol alamazsınız
Top Bottom