Arama sonuçları: *

1. Yasin / EsquaReD

Bu halı saha ayakkabılarından hangisini almalıyım ??

İlk linkteki nike güzel gözüküyor. İşlevi hk. bilgim yok. Güzel geldi gözüme sadece :D
  2. Yasin / EsquaReD

Ali Şansalan 3 Fenerbahçe 1

Baraja yere adam koyup da yerden gol yiyen takımdır fb :d
  3. Yasin / EsquaReD

Hocam bunlar kaza değil yalnız bile bile yapılan fauldür bunlar. Hani rakip geçerse gol olur o zaman taktik faul kayarsın sarı kartı da yersin veya kırmızı kart. Ama bu çok saçma bir biçimde ilk sarıda adamdan topu alamayacağı halde adamın formasını çekip düşürüyor ikincide de omuz omuza falan...
  4. Yasin / EsquaReD

Potansiyelli yetenekli bir stoper bu kadar basit kart görüp takımın gidişatını bu kadar değiştiremez bence.
  5. Yasin / EsquaReD

Valla ben maçın tamamını izlemedim gol pozisyonlarını izledim sadece. Fener frikikte mallık yapmış resmen. Kim minje midir nedir abi bu adamı niye bu kadar şaha kaldırdınız fener klasmanında bir oyuncu değil o adam çok abarttınız alın batırdı sizi. Ts nin attığı gollerin hepsi geçerli gol...
  6. Yasin / EsquaReD

Futbol da kalecilere nasıl bir şey olmuyor

Çarpanlarda oluyor illaki ama profosyonel maçlarda kaleciye nişan almazlarki boş yerlere atarlar topu çok nadir kalecinin apucuna vururlar. O dediğin halısaha da olur genelde kazmalar rasgele abanır artık kaleyi değil kendini korumaya çalışırsın :D
  7. Yasin / EsquaReD

GS 0 MARSILYA 0

Hakem çok kanı bozuk biriydi yalnız
  8. Yasin / EsquaReD

GS 0 MARSILYA 0

Dep de bile bu olduysa evde naparlar artık bu takıma :D
  9. Yasin / EsquaReD

Fatih terim mi Sergen Yalçın mı ?

Bu nasıl soru Lna :S İmparator Avrupa Fatihi Galatasarayın hocası Fatih Terim Türkiyenin en iyisidir dünyada sayılı hocalardandır.
  10. Yasin / EsquaReD

C.Ronaldo Manchester United'da!

İstatistikler öyle göstermiyor ama
  11. Yasin / EsquaReD

Messi mi 🐐 Ronaldo mu? [Anket]

Gardaş anket ne zaman bitiyor
  12. Yasin / EsquaReD

Futbolda Hangi Mevkide Oynamalıyım?

Senin mevki tribün olsun xDé
  13. Yasin / EsquaReD

İTALYA AVRUPA ŞAMPİYONU

İngilizler penaltı özürlsü çıktı
  14. Yasin / EsquaReD

Messi mi 🐐 Ronaldo mu? [Anket]

Bence futbol konusunda da ronaldo daha iyi geliyor gözüme. Zaten sayılar ve istatistikler de ronaldoyu gösteriyor. Aynı zamanda kişiliği ve sergilediği davranışlar tam bir idol.
  15. Yasin / EsquaReD

İmzalı Messi topu kazandım

Olum dellii para eder laan yurt dışından varya zengin ederler seni hadi yine iyisin
  16. Yasin / EsquaReD

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ne Direkt Olarak Katılıyor!

Seneye ön elemeli gideriz görürsünüz
  17. Yasin / EsquaReD

Galatasaray Gençlerbirliği Şike

Yiyin birbirinizi :d :d
  18. Yasin / EsquaReD

100 tl kaleci eldiveni

Kardeş ben rasgele toplanmış 7 kişinin içinde oynamıyordum. Karşımızdaki rakipler her hafta en az 3 maç oynayan kendilerini belirli turnuvalarda kanıtlamış takımlardı. Bu tip takımlar kolay kolay uzaktan şut çekmezler fakat çektiği zamanda sağlam çekerler. Sürekli 1v1 de topa kapanma yaptığım...
  19. Yasin / EsquaReD

100 tl kaleci eldiveni

Kardeşim bende amatör olarak halı sahalarda kalecilik yaptım. Sen de ben gibiysen halı sahada sakatlanma ihtimali bir kaleci için çok yüksek. Bence kemikli ve bilek destekli bir eldiven al bilek destekli olduğu zaman ekstra bir güven geliyor cidden çıkartamam dediğin topları çıkartıyorsun...
  20. Yasin / EsquaReD

Asgari ücret kaç TL olmalı

Açıkladıkları 4 kişilik asgeri bir ailenin geçim yapabilmesi için en az 5binTL olması lazımmış. 2500 az daha da çok yapabilirlerdi.
Top Bottom