Aynen o penaltıyı da ben attım ben zaten, haklısın. Sol ayaklı biri neden sağ köşeye dener ki? Sol alt köşeye yuvarlasa gol.Saka penaltıyı kaçırmadı kardeşim, Donnarumma kurtardı.
Sancho rashford saka bizim ülkedee olsa giremez ülkeye bizde böyle bişey olsa. Cengiz Burak ozan atamasa ülkeyee almayız.Aynen o penaltıyı da ben attım ben zaten, haklısın. Sol ayaklı biri neden sağ köşeye dener ki? Sol alt köşeye yuvarlasa gol.
Kardeşim futbol bilgin olduğuna emin misin gitmiş gülücük atmış bi' de.Aynen o penaltıyı da ben attım ben zaten, haklısın. Sol ayaklı biri neden sağ köşeye dener ki? Sol alt köşeye yuvarlasa gol.
Eyvallah gerek yok bir şekilde izlerim ben.Reis söyleseydin ya dc gelirdin ben yayın açardım televizyonu çekerdim telefonla
Şöyle diyelim, saka kaçırdı donnaruma kurtardı.Kardeşim futbol bilgin olduğuna emin misin gitmiş gülücük atmış bi' de.
Sol ayaklı futbolcular sola vuracak diye bir kural yok.
Ayrıca penaltıyı dışarı atmadığı için kaçırmış olmuyor kaleci kurtarmış oluyor.
Şayet Saka sola vursa Donnarumma da sola uzanıp kurtarsa ne diyecektin?
Evet ama benim kane ye üzülmemin sebebi adam çok iyi bir futbolcu ama oynadığı takımlar cidden hiç bir şey yapamıyor mesela adam pl de hem gol hem asist kralı oldu ama tottenham pl yi 7.Sırada bitiriyor o yüzden üzülüyorum kane ye.Pickford da iyiydi.
Bir sürü golü var kupası yok harbi.Evet ama benim kane ye üzülmemin sebebi adam çok iyi bir futbolcu ama oynadığı takımlar cidden hiç bir şey yapamıyor mesela adam pl de hem gol hem asist kralı oldu ama tottenham pl yi 7.Sırada bitiriyor o yüzden üzülüyorum kane ye.