Arama sonuçları: *

1. Z

FUTBOL BİLGİ TESTİ ! ⏱️⚽️

Soru değişiklik değil değişiklik hakkını kullanma. 5 değişiklik hakkını 3 defa oyunu durudurarak yapabilirsin. Soru da bunu diyor
  2. Z

FUTBOL BİLGİ TESTİ ! ⏱️⚽️

Doğru. 3 hak
  3. Z

🔥Anderson Talisca Fenerde 🔥

Dediğin olursa orta sahada fredin ölüsü çıkar. Talisca tadic diğer kanat irfan olursa ileride koşacak adam yok ki hoca dzeko oynatiyo o zaman ölüm. Kesinlikle berbat kadro mühendisliği. Kesinlikle tadic yerine oğuz maxi alinabiliyosa daha iyisi olmalı. Diğer kanat irfan. Talisca 10 numara ama...
  4. Z

🔥Anderson Talisca Fenerde 🔥

Diyemezsin çünkü sezon başında da bu kanatların skorer olmadığı belliydi. Tadic asist konusunda tamam ama boş kaleye bile vururken çekiniyor üstüne maxi gibi sadece çalım atıp koşan ama asist gol yollarında kötü topçu. İkisinden biri skorer yunus Akgün kerem eski bjkde rasicha vs vs gibi topçu...
  5. Z

Artık Fenerli olmaktan utanıyorum

Tamam işte kafanı dağıt geç. İzle maçını geç yani. Fanatiklik durumu tehlikeli ve sana hiçbir şey katmaz hayatta
  6. Z

Artık Fenerli olmaktan utanıyorum

Ne tuhaf düşünce. Ben de fenerliyim sıfır umrumda. Sal bence. Abartma bu kadar. Etrafında da abartan varsa onları da sal. Ekmek parası için ugrasilam dönemde bu kadar lafaya takilacak bir şey değil. Fenerbahçe 10 kupa alsin şuan sana katkı sıfır. Bak koskoca bir sıfır. Futbolcu lise mezunu milyon...
  7. Z

Jose Mourinho devrim mi planlıyor?

Ne devrimi 🤣🤣 ocakta tazminat verilip gönderilir.
  8. Z

Galatasaray:0-Beşiktaş:5

Okan Buruk hocamı bir maç üzerinden değerlnedirme yapılmamalı. babası da 6-0 yenılmıstı :DDDDD
  9. Z

Fenerbahçe maçları nasıl izlerim?

Bu konu daha detaylı. Hazırlık, lig, Avrupa ayrı yerlerde. Kaçak istenmiyorsa hazırlığı boşver de exxen ve tod alınmalı
  10. Z

Fenerbahçe maçları nasıl izlerim?

Tod. BeinSports uygulaması bu. Oradan üyelik alıp izlersin. Takıma göre paket var diye hatırlıyorum yoksa süper lig al hepsini izlersin 1720772620 Adam kaçak ve ücretsiz olmasın demiş 😂😂
  11. Z

📡TRT 1 Çekmeyenler Buraya📡

Tkgs olanlar kanal güncelleme yapsın otomatik geliyor. Ben öyle yapıyorum. 1719950244 Tkgs kullanıyorsan güncelle kanal listeni otomatik geliyor.
Geri