Arama sonuçları: *

• Users: arasjr
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. arasjr

TOD KUPON KODU KAMPANYASI

sona ermemiş
  2. arasjr

Galatasaray ile Fenerbahçe

gelsede şöyle geseme yağlıı yağlı
  3. arasjr

Galatasaray 0-1 Fenerbahçe MS

bir çok kişiye tuhaf gelmesi normal o kadar saçma bir düşüncekii madem çok önem vermiyordur kuruluş felsefenizde yoktu feneri evinde yendiğinde oyuncun neden o gunun dövmesını yaptırdı :D ve ya dün madem o kadar kazanmak istemiyordunuz neden bi pankarta 400 bin tl verip şarkıcıları stada...
  4. arasjr

Tod TV - Sezonluk Taraftar Paketi Smart TV'den İzlenebilir mi?

Smart tv ile sıkıntı yaşarsın zaten normal yayına göre 30-45 sn gecikmeli geliyor smartda daha da beter onun için ya arkadaşın dediği gibi HDMI ile bağla bilgisayarı ya da pc den devam
  5. arasjr

GALATASARAY - ANKARAGÜCÜ

Hakem eziyor Ankaragücü'nü kerem'in %100 sarı kartını es geçti avantajı oynatamıyor torreia pozisyonun da morutan'a gösterdiği sarı kart rezillik ama bu maçı her türlü Gs alır
  6. arasjr

Son Daki̇ka! Fred Fenerbahçe'de!

Sonuç olarak önceki yılları da katarsak 26 yaşındayım kendimi bildim bileli futbolun içeresindeyim şampiyonluk başarı vs olarak çok yüzümüz gülmese de transfer konusunda kimse benim hatırladığım kadarıyla FB ile yarışamadı Stoch lar Mehmet Topuzlar İrfan Kahveciler Mert Hakanlar Vedat Muriqiler...
  7. arasjr

Saçmalığın daniskası kasadan çıkmıyor :) :) sonuç olarak oyuncu sizden kaç alıyor arkadaşım doğuştan gsli olduğu için mi 8m yerine 5m'e geldi algı yapmayın asıl muhasebeciliği siz yapıyorsunuz 55m satış yapmış Fb ile yarışmaya kalkıyorsunuz 1691825670 Yapabiliyorsa sizin başkanınız kendi...
  8. arasjr

Daha az ücretle olduğunu kim diyor ? 6m açıkladığınız Icardı'yı başkanınız imza töreninde 10m diyerek ağzından kaçırdı zahanın 5m alacağına inanan varsa ( fb'nin 8m teklifi vardı ) elimde satılık köprü var ayrıca Tete'yi elimizden kimse almadı çünkü oyuncunun bonservisi ve imza parası istediği...
  9. arasjr

Edin Dzeko Fenerbahcede

Marketten su aldım daha pahalıydı düşünün şu kur ve enflasyon da 4.2m bedava Dzeko için hayırlı olsun
  10. arasjr

🦅⚫️⚪️BEŞİKTAŞ 4 - 2 FENERBAHÇE🟡🔵🦅

Allah bu Valencia'nın belasını versin ya başka bir şey demiyorum
  11. arasjr

MAÇ SONU FENERBAHÇE SEVİLLA (TOPLAM SKOR :1-2)

ben bu kingin şahsiyetine ailevi değelerine ve onu kapsayan her şeye selam söylüyorum fenerli olarak böyle bi topçuyu getiren başkana başkan demek diğerlerine haksızlık ayıp olur ama hepsinin..... bıktırdınız maç izlemek gelmiyor içimden sırf arda güleri izleyeyim diye açıyorum benim gibi...
  12. arasjr

Ronaldo futbolu bırakıyor mu?

bıraksın penaldom son zamanlarda cozzuttuuuu zaten
  13. arasjr

Bu Krampon alınır mı? (Yorumlarınıza göre alıcam hemen şuan)

Yorumda ki arkadaşlara koptum arkadaşa profesyonel çim sahada süperlig maçına çıkıyormuş muamelesi yapılıyor oynadığın halısaha ve bu amator prof aralarında ki farklar senin benin gibi kişiler için gözle görünmicek derecede veya çok etkilemez merak etme amatör orjinal bi krampon alman daha iyi...
  14. arasjr

Galatasaray 2 transfer birden KAP'a bildirdi!

Bak İş de Ciddi Anlamda Sağlık Durumunuzdan Dolayı Endişe Duyuyorum Mesut Özil Diyorum Sana Kardeşim Mesut Özil ! Ya Biraz Gurur Duyun Biraz Gurur Duyun Biraz Olsun Bu Kadar Kıskançlık Olmaz Mesut'un Neden Oynamadığını Araştır Ve Bul Beni MESUT ÖZİL 20 TANE GEDSON 10 TANE İRFAN EDER BUNU LÜTFEN...
  15. arasjr

Galatasaray 2 transfer birden KAP'a bildirdi!

12 m olayı tamamen bir yerden atma bilgidir arkadaşlar FB'liyim ama allah aşkına objektif bir görüş yapın ben öyle yapıcağım mesut özili aldığımız zaman irfanın adı gs ile geçiyordu ve bende kendi gözümle şahit oldum irfan 10 tane özil eder eyer irfanı alıyorsak mesutun sözü bile geçmez gibi...
Top Bottom