Neler Yeni

Bu Krampon alınır mı? (Yorumlarınıza göre alıcam hemen şuan)

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Aras Şimşek
Yorumda ki arkadaşlara koptum arkadaşa profesyonel çim sahada süperlig maçına çıkıyormuş muamelesi yapılıyor oynadığın halısaha ve bu amator prof aralarında ki farklar senin benin gibi kişiler için gözle görünmicek derecede veya çok etkilemez merak etme amatör orjinal bi krampon alman daha iyi bu ig kramponx gibi sayfalardan al diyen bazı arkadaşlar olmuş onlar replika 1 2 ay sonra altı sökülüyor garantisi olmayan bi krampon o yüzden kimseye şikayet de edemezsin sen git dediğin kramponu al .
Mesaj otomatik birleştirildi:

XxXs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mahmut-Yılmaz
Amatör olarak var mı bilmiyorum dediğim gibi en iyisi sen mağazaya git kendin bak öneri de yaparlar
nike magazısımı hocam

Yorumda ki arkadaşlara koptum arkadaşa profesyonel çim sahada süperlig maçına çıkıyormuş muamelesi yapılıyor oynadığın halısaha ve bu amator prof aralarında ki farklar senin benin gibi kişiler için gözle görünmicek derecede veya çok etkilemez merak etme amatör orjinal bi krampon alman daha iyi bu ig kramponx gibi sayfalardan al diyen bazı arkadaşlar olmuş onlar replika 1 2 ay sonra altı sökülüyor garantisi olmayan bi krampon o yüzden kimseye şikayet de edemezsin sen git dediğin kramponu al .

hocam bu benimkinden daha mı iyi peki?
Şuan attıgınz

XxXs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mahmut-Yılmaz
Yardım yok muuu

Muti69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
samet
Bu krampon alınır mı nediyorsunuz.
Yada ig sayfalarında da kramponlar var fakat orijinal değil sanırım ama kaliteli diyorlar.
Numaram 41-42
ayağın dahda büyümüyor ve paran varsa orjinal al , instagramda satılan replika kramponların ya çivileri kırılır ya da önleri açılır bi zaman sonra , parasını verip iyisini almanı öneririm

XxXs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mahmut-Yılmaz
ayağın dahda büyümüyor ve paran varsa orjinal al , instagramda satılan replika kramponların ya çivileri kırılır ya da önleri açılır bi zaman sonra , parasını verip iyisini almanı öneririm
Bundan iyi model var mıdır hocam?
Öneriniz var mı?

arkadaşlar yardım lütfen :(

Son düzenleme:
Top Bottom