Bu Krampon alınır mı? (Yorumlarınıza göre alıcam hemen şuan)

Yorumda ki arkadaşlara koptum arkadaşa profesyonel çim sahada süperlig maçına çıkıyormuş muamelesi yapılıyor oynadığın halısaha ve bu amator prof aralarında ki farklar senin benin gibi kişiler için gözle görünmicek derecede veya çok etkilemez merak etme amatör orjinal bi krampon alman daha iyi bu ig kramponx gibi sayfalardan al diyen bazı arkadaşlar olmuş onlar replika 1 2 ay sonra altı sökülüyor garantisi olmayan bi krampon o yüzden kimseye şikayet de edemezsin sen git dediğin kramponu al .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amatör olarak var mı bilmiyorum dediğim gibi en iyisi sen mağazaya git kendin bak öneri de yaparlar
nike magazısımı hocam

Yorumda ki arkadaşlara koptum arkadaşa profesyonel çim sahada süperlig maçına çıkıyormuş muamelesi yapılıyor oynadığın halısaha ve bu amator prof aralarında ki farklar senin benin gibi kişiler için gözle görünmicek derecede veya çok etkilemez merak etme amatör orjinal bi krampon alman daha iyi bu ig kramponx gibi sayfalardan al diyen bazı arkadaşlar olmuş onlar replika 1 2 ay sonra altı sökülüyor garantisi olmayan bi krampon o yüzden kimseye şikayet de edemezsin sen git dediğin kramponu al .

hocam bu benimkinden daha mı iyi peki?
Şuan attıgınz

nike magazısımı hocam

hocam bu benimkinden daha mı iyi peki?
Şuan attıgınz
Evet nike istiyorsan nike magazası hocam arkadasın attığı da gayet iyi.

Bu krampon alınır mı nediyorsunuz.
Yada ig sayfalarında da kramponlar var fakat orijinal değil sanırım ama kaliteli diyorlar.
Numaram 41-42
ayağın dahda büyümüyor ve paran varsa orjinal al , instagramda satılan replika kramponların ya çivileri kırılır ya da önleri açılır bi zaman sonra , parasını verip iyisini almanı öneririm

ayağın dahda büyümüyor ve paran varsa orjinal al , instagramda satılan replika kramponların ya çivileri kırılır ya da önleri açılır bi zaman sonra , parasını verip iyisini almanı öneririm
Bundan iyi model var mıdır hocam?
Öneriniz var mı?

arkadaşlar yardım lütfen :(

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,026
Üyeler
185,211