Neler Yeni

Bu Krampon alınır mı? (Yorumlarınıza göre alıcam hemen şuan)

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
ben daha önce mercurial amatör modelini almıştım gayette memnun kalmıştım halısaha için ideal hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ofansif ortasaha hocam.

Bütçemi aşıyor hocam.
1000-1800 max bütçem var.
ofansif ortasaha oynuyorsan tam senlik krampon diyebilirim. Amatör krampon alman topun kontrolüne daha hakim olmanı sağlar çünkü daha ince bir yapıda profesyonele göre farkı bu çok sert toplarla oynarsan fark çok iyi anlaşılır kendim kanat santrafor ve ofansif ortasaha oynamış birisi olarak tam bu mevkilerin kramponu diyebilirim krampon değiştirince anladım bu serinin değerini uzaktan şutlar serbest vuruşlar da aşırı fark ettiriyor.

Son düzenleme:

XxXs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mahmut-Yılmaz
ben daha önce mercurial amatör modelini almıştım gayette memnun kalmıştım halısaha için ideal hocam

ofansif ortasaha oynuyorsan tam senlik krampon diyebilirim. Amatör krampon alman topun kontrolüne daha hakim olmanı sağlar çünkü daha ince bir yapıda profesyonele göre farkı bu çok sert toplarla oynarsan fark çok iyi anlaşılır kendim kanat santrafor ve ofansif ortasaha oynamış birisi olarak tam bu mevkilerin kramponu diyebilirim krampon değiştirince anladım bu serinin değerini uzaktan şutlar serbest vuruşlar da aşırı fark ettiriyor.
Hocam bu amatör krampon diye önermiyolar sanırım ama siz memnumsunuz yani anladığpım kadarıyla.
Proflara göre halısahada daha iyi mi diyorsunuz yani?

Ben ig sayfalarından 1. kalite prof almayı düşünüyordum çünkü

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Hocam bu amatör krampon diye önermiyolar sanırım ama siz memnumsunuz yani anladığpım kadarıyla.
Proflara göre halısahada daha iyi mi diyorsunuz yani?

Ben ig sayfalarından 1. kalite prof almayı düşünüyordum çünkü
profesyonel ile amatör arasındaki tek fark malzemesinin daha ince olması amatörün ki bu bana göre bi avantaj topa daha hakim olabilirsiniz ig sayfalarına hiç girmeyin orjinal ürün alın zaten halısahada oynayacaksınız kalitesiz kopyalarını alıpda 2 günde patlıyınca paranıza yazık olur diye düşünüyorum bu ayakkabıyı da daha bulamazsınız nike'ın kendi sitesinde bu fiyata indirime girdi ve tükendi

halısahada oynayan insanlar için üretiliyor zaten amatör kramponlar profesyonel krampona fazla para vermenize gerek yok ayakkabının tabanı halısahada oynamak için üretilir amatör kramponlarda

XxXs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mahmut-Yılmaz
profesyonel ile amatör arasındaki tek fark malzemesinin daha ince olması amatörün ki bu bana göre bi avantaj topa daha hakim olabilirsiniz ig sayfalarına hiç girmeyin orjinal ürün alın zaten halısahada oynayacaksınız kalitesiz kopyalarını alıpda 2 günde patlıyınca paranıza yazık olur diye düşünüyorum bu ayakkabıyı da daha bulamazsınız nike'ın kendi sitesinde bu fiyata indirime girdi ve tükendi
Burdaki de orijinal dimi hocam.
Güvenilir diye biliyorum burayı.
Siz hangi modeli almiştnz

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
hocam muhtemelen site stokçu nike yolluyor bunlara diye tahmin ediyorum ucuzdan alıyorlardır hiç alışveriş yapmadım ama bu siteden ben genel olarak nike tercih ettim kramponlarımı daha rahat hissediyordum eskiden kullandığım bir kaç modeli bırakıyım buraya genelde
2010 - 2016 civarında giydiklerim bunlar :

1676022154993.png
1676022187223.png
1676022234252.png
1676022318385.png

XxXs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mahmut-Yılmaz
hocam muhtemelen site stokçu nike yolluyor bunlara diye tahmin ediyorum ucuzdan alıyorlardır hiç alışveriş yapmadım ama bu siteden ben genel olarak nike tercih ettim kramponlarımı daha rahat hissediyordum eskiden kullandığım bir kaç modeli bırakıyım buraya genelde
2010 - 2016 civarında giydiklerim bunlar :

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ne kadar goturur hocam alacagım bu krampon?

yorumlarınızı bekliyorum

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe
Bu krampon alınır mı nediyorsunuz.
Yada ig sayfalarında da kramponlar var fakat orijinal değil sanırım ama kaliteli diyorlar.
Numaram 41-42
Asiri dandik ayak vuran acitan model

30+FPS

80+ Bronze
Sizin öneriniz nedir hocam?
Bütçe 1000-2000 ama 2000 e cok yaklasmasın mümkünse.
Kanka onu bilmemde şu önceki sayfada replika tavsiyesi yapan 1431harun abimi boşver çok şans işi geliyor tam prof almaya kalksan 4 5k al sen amatörünü keyfine bak model olarak superfly önerebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,019
Üyeler
167,039
Son üye
BenEfe
Top Bottom