Arama sonuçları: *

• Users: berkec34
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. berkec34

Artık Fenerli olmaktan utanıyorum

Galatasaraylıyım yalnız yenilse de umurumda değil spor zevk için yapılır izlenir holigan olmaya fanatik olmaya gerek yok adam milyonlar alacak vergi vermeyecek. Maçı kaybedince de manken gibi karısının yanında keyfi yerine gelecek ben ne üzülüp ağlayacam :D
  2. berkec34

Futbolda kötü oynamanın nedeni nedir?

Bi lewandowski hikayesi görüyorum xD 1728917178 Okul kaleciliğide yaptım, defansıda ortasahasıda oldum. Çokta önemli değil. Sonuç olarak seçmelere girdim 15-15 dk iki yarıdan maç oynattılar 2 gol attım 3 asist yaptım onların koyduğu mevkide oynuyorsun sağ bek oynadım. Sonuç olarak hakem çocuğu...
  3. berkec34

FB 1-3 GS

Hakem GALATASARAYA kart çıkarmıyor laksjdlkahsdlahks ağlayın kuşlar. Tazminatör de ali koçta acun ılıcalıda kofti :D
  4. berkec34

MS| Türkiye 2-1 Avusturya | TÜRKİYE ÇEYREK FİNALDE 🇹🇷🇹🇷

Az gururları var ise 6-1 in rovanşını güzel bir galibiyetle alsınlar. 3-0 alsınlar yeterli :)
  5. berkec34

🔥SUDAN UCUZ DÜNYA'NIN EN İYİ TEKNİK DİREKTÖRÜ🔥

Mourınho'nun sistemi de kendide geçti. Jesus gibi araplara girden burdan sonra. Ama bu adamı buraya getirmek başarıdır. Sistemi geçti deme sebebimde fenerbahçe ligte aldığı fazla beraberlikle zaten kaybetti. Mourınhonun yaptıracağı ekstra transferler ve oyum mentalitesi bizim lige çok uygun...
  6. berkec34

⚽️ Konyaspor 0 - 0 Fenerbahçe ⚽️

Yine şampiyon olamazdılar. Olay sadece kadroda değil. Camiada. Yönetimin en tepesinden taraftara kadar herkes birlik içinde olacak. Bunlar sağa sola anca çamur atayım izi kalsın kafasında. Ali koç zaten fenerbahçeye başkanlık yapmaya değil siyasi olarak RTE ye darbe vurmaya çalışıyor bence. RTE...
  7. berkec34

İsmail Kartal devam etmeli

Saran var başkan gibi başkan aziz yıldırım var
  8. berkec34

İsmail Kartal devam etmeli

İsmail kartal devam etmeli mi etmemeli mi bilmem, şahsen elindeki kadro çok iyi bu kadroyu herkes oynatır, olympiakos'u terim haşat etti orada velhasılkelam devam etmemesi gereken bir kişi var o da KOÇ
  9. berkec34

🏆UEFA ⚽️ Manchester City - Real Madrid ⚽️ 22:00 Tahminlerinizi Konuşalım !

Valla Realin olduğu yerde kupanın yarısı Reale yazar. Adamlar değişik bir takım.
  10. berkec34

TFF hakem toplantısı yayınlandı

Arkadaşım hatayı hatayla kapatmak mı lazım onu vermediler bunu verdiler hissiyatımsı doğru düşünce mi? Bizim maçlarda da açıp bakalım yada baksınlar Galatasarayında aleyhine veriyorlar. Senin okuduğunu anlama sorunun var ciddi düzeyde. Ben diyorumki hakemler takdir haklarını hep 3 büyüklerden...
  11. berkec34

Sizinkide HİSSİYATIMSI oldu xD Sen bu kafayla iyi yaşamışsın bu yaşına kadar, bak yine söylüyorum bu ligte 3 büyüklere hep jestler yapılıyor. Olan anadolu takımlarına oluyor, hakemler onların taraftarı az diye bütün takdir haklarını büyük takımdan yana kullanıyor. Zaten süper ligtede öyle böyle...
  12. berkec34

Bu fenerlilerin kafa güzel, arkadaş burada sorun yanlış karar mı? Bu yanlış kararlar yeni mi veriliyor. Yıllardır çıkıp yabancı hakem gelsin diyen galatasaray. Hakemleri savunan beşiktaş ve fenerdi. Bu sezon özelinde otursunlar maçları tek tek değerlendirsinler galatasarayında fenerinde lehine...
  13. berkec34

🔵🟡 Ali Koç Fenerbahçe'yi Ligden Çekiyor !

Olimpiyatta beşiktaş taraftarı sahaya girdi bizimkiler içeri kaçtı :D Hayır öyle bir algı var ki sanki orada 20 kişiyede 200 kişi daldı o 20 kişi dövdü hepsini Nerenizle izliyorsunuz ilk giren adamı kel olan yere indiriyor yerdeki adama osayi vuruyor diğer fenerlide gelip aynı adam yerdeyken...
  14. berkec34

Feto bittikten sonra bi fener şampiyon olamamış hala çıkıp çamur atıyorlar. Arkadaş 30 sene sonra trabzon şampiyonluğu gördük :D
  15. berkec34

Hayır hakemde leş gibi maç yönetmiş, vardaki hakemin fenerin stadında fotoğrafı var. 1. gol öncesi faul olabilir var gitmiyor ekrana 1 kere gösterdiler. 2 temiz 3. golde de yine faul olabilir hadi bunları geçtim net kırmızı vermesi gereken penaltı pozisyonunda sarı veriyor. Arkadaş napsın...
  16. berkec34

Futbolu gerçekten takip eden bilen kişiler bilir ki bir takımı ligten çekmek g*t ister. Arkadaş bunun cezaları var onca para verdiğin oyuncuların serbest kalma durumu var. Alt lige düşünce futbolcular duracak mı? Trabzonun yaptığı doğru değil ama sahadaki futbolcularında yaptığı doğru değil...
  17. berkec34

⚽⚽ ŞAMPİYONLAR LİGİ | GALATASARAY - KOPENHAG ⚽⚽

Tete alacağına bir tane 8 numara alsaydı şuan bunları konuşmuyorduk :D
  18. berkec34

🚨🚨 TFF ORTALIK KARIŞTI SERT KARARLAR GELİYOR 🚨🚨

Yesinler birbirlerini, suç seyirciden spor programcısına kadar. Futbolcusundan yönetimine kadar. Tffsinden hükümetine kadar herkeste var. Yazsam burada roman olur. Beter olsunlar. İnşallah euro 2032 yide alırlar bizden bizim neyimize spor falan.
  19. berkec34

🔥 MAN UNTD VS GS İLK YARI SONUCU 1-1 🔥 (🔥2-3 İKİNCİ YARI🔥)

Zahayı sinir hastası etti zaten, gol attığı pozısyonda daha vurmadan sövmeye başladım yine abanacak tavana doğru diye. Heyecan mı yapıyor napıyorsa pas atacağı yerde şut, şut atacağı yerde pas. Rahat pozisyonlarda alakasız tavana doğru vurmaya çalışıyor falan. Şunları düzelte çok daha iyi işler...
Top Bottom