Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

Derbi Ne Olur? BJKvFB

fenerli olarak beşiktaşın yenmesini istiyordum. güzel oldu.
  2. oğuzhan18

Derbi Ne Olur? BJKvFB

fenerliyim beşiktaş yensin isterim
  3. oğuzhan18

Galatasaray 0-1 Fenerbahçe MS

4. oğuzhan18

Fenerbahçe ligden çekilmeyeceğini kesin olarak bildirdi.

zaten öyle bir şey olmayacaktı boş yere algı bende fenerliyim kupa maçında isterse as kadro çıkarsın galatasarayı kupa maçlarında yenemeyiz.
  5. oğuzhan18

Galatasaray, F**Ö ve Ali Koç

Öncelikle 2000 doğumlu ve sonraları lütfen yorup yapmasın bir şey gördüğünüz ya da eskilerden neler olduğunu bu ligde bilmiyorsunuz hiç bilmedinizde. Çok fazla okumadım ama yıllardır Fenerbahçe düşmanlığı hep vardı ve bu hep ilerleyecektir hakem itirafları gelmeye başladı galatasaraya verilen...
  6. oğuzhan18

FENERBAHÇE - Ads maçı hakkında düşünceleriniz

Ali koç istifa
  7. oğuzhan18

İstanbul İçi Halı Saha

Şu yaptığın aktivite forumda gerçekten güzel bir şey hemde yeni nesil olarak geçiyorsan
  8. oğuzhan18

Konyaspor 1 Fenerbahçe 0

Ali koçu sert sert..
  9. oğuzhan18

Real Madrid Şampiyonlar Ligi Şampiyonu

Şampiyonlar Liginin efsanesi sefiri her zaman real madrid olmuştur zaten.
  10. oğuzhan18

Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisi

hocam aziz yıldırımın gitmesi bana çok koydu 2 gün ağlamışımdır videolarını izliyerek hiç gitmesini istemedim takımı çok kötü borca soktu ama hiç bir zaman fenerbahçeyi bırakmak istmedi. doğru şampiyon yapamıyordu ama kendi şahsımca yaptığı transferler beni çok heyecanandırıyordu van persie nani...
  11. oğuzhan18

ben aziz yıldırım farken ali koçun hiç bir şey yapamayağını biliyordum neden dersen bu adam futboldan anlıyan adam deyil sende biliyorsun bu adam para babası sadece destekçi olur transferlerde yönetim karar verir ali koçta parayı vermek zorunda ali koçun tek başarısı perrottiyi getirip elinde...
  12. oğuzhan18

3-1 fener alcak diyorum ali koç ne zaman istifa etçek diyede bekliyorum.
  13. oğuzhan18

GS-FB maçını nerden izleyebilirim??

selçuksportdan her zaman izliyebilirsin.
  14. oğuzhan18

galatasaray-Fenerbahçe Skor Tahmini

ali koçun kurduğu bu takım kimseyi yenemez derbilerin hepsini kaybeder kadroda yıldız oyuncu yok malesef.
  15. oğuzhan18

Ali Sansalan 3 - 1 Fenerbahce

aziz yıldırım takımı şampiyon yapamasada arkasında ozaman ali koç vardı bu adam futboldan anlamaz ama paradan anladığı için ozamanda takıma destek oluyordu zaten bu takımdan ne biçim yıldızlar geçti van persie gibi bi oyuncu geleceğini tahmin bile edemezdim. aklıma takılan şu şu an fenerbahçede...
  16. oğuzhan18

Ali Sansalan 3 - 1 Fenerbahce

Şu bir gerçek Ali koç yönetime geçtiğinden beri kaybetmediğimiz bütün takımlara kaybeder olduk bu adam paradan anlayan adam futboldan değil neden Fenerbahçe taraftarı olarak bu adamı başa getirmek istediler anlamadım.
  17. oğuzhan18

Mesut Özil Fenerbahçe’de

ahh fenerhaçe ahh ali koç geldiğinden beri futbolu bıraktım ilk 2 sene beni kanser etti sinir etti bizi bitirdin ve fenerbahçe bu sezonda bişi yapamazsa ali koç gidermi sizce
Top Bottom