Neler Yeni

Real Madrid Şampiyonlar Ligi Şampiyonu

Bergee

80+ Silver
Real Madridi severdim ama kazanacaksa böyle kazanmamalı bence iğrenç bir oyun ile şampiyon oldular komik. Liverpool ise hayal kırıklığı yazık oldu bu güzel oyunu bir golle süsleyemediler. 1 isabetli şutu olan real madrid şampiyon oldu :(

Bergee

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıkıcı bir maçtı, hiç final havası yoktu. Liverpool'un kazanmasını isterdim ama Courtois devleşti resmen, onun sayesinde kazandılar.
Sıkıcıydı ama real madrid gram haketmedi bence. Hakeden biri varsa o da dediğiniz gibi devleşen Courtois.

majorw0w

80+ Silver
Şansa hala finale çıktılar hakettiklerini düşünmüyorum ilk yarı şutu yoktu nerde eski dominant Real.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Real Madridi severdim ama kazanacaksa böyle kazanmamalı bence iğrenç bir oyun ile şampiyon oldular komik. Liverpool ise hayal kırıklığı yazık oldu bu güzel oyunu bir golle süsleyemediler. 1 isabetli şutu olan real madrid şampiyon oldu :(
Baskın Oynayan Liveye Karşı baskın oynamaya çalışırsan, seni o sahaya gömer. Real çok taktiksel oynadı, futbol böyle bir oyun.

Bergee

80+ Silver
Şansa hala finale çıktılar hakettiklerini düşünmüyorum ilk yarı şutu yoktu nerde eski dominant Real.
Şimdi ki real kontra atak olmuş sadece. Yazık oldu buraya kadar şansa bala geldiler valla :D

Bergee

80+ Silver
Baskın Oynayan Liveye Karşı baskın oynamaya çalışırsan, seni o sahaya gömer. Real çok taktiksel oynadı, futbol böyle bir oyun.
Zevksiz ama hocam böyle şampiyon olacaksak Türk takımlarıda olmasın rezalet seyir zevki yok :(

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege

Şampiyonlar Liginin efsanesi sefiri her zaman real madrid olmuştur zaten.​

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kaç maçtır son dk ya kadar savaşıp biz bitti demeden bitmez diyen Real için nasıl hak etmedi diyebilirsiniz haksızlık yapmayın bence ,Finale Kadar Gelip Gol Atamayan Beceriksiz Liverpool İse Realin Suçu Ne

Bergee

80+ Silver
Top Bottom