Neler Yeni

Real Madrid Şampiyonlar Ligi Şampiyonu

Proletarya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Proletarya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Maçı Courtois'a yazarım.

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami
Hacı kontra ile gol atmak Spor Toto Süper Lig futbolunda geçerliydi. Demek ki artık kontra ile şampiyon olmak tüm dünyaya yayılmış bizimkilerde böyle oynasa şampiyon olurlar bu arada :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden olmasın hocam? Fenerbahçe bunu yapsa şike derler :D Real Madrid yapıyor şans diyoruz ki kesinlikle öyleydi. MC'ye attığı goller ortada öyle saçma goller de yemez mc kalecisi yani :D
Bu kadrosuyla atak oynamasını bekleyemezsin ki. Tarih kazananları yazar. Real sen çok dandik oynadın diye sorgulamaz.:)

descardes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Buğra parlak
Real Madridi severdim ama kazanacaksa böyle kazanmamalı bence iğrenç bir oyun ile şampiyon oldular komik. Liverpool ise hayal kırıklığı yazık oldu bu güzel oyunu bir golle süsleyemediler. 1 isabetli şutu olan real madrid şampiyon oldu :(
sıkıcı olması yanı sıra bana göre çok forma şansı bulmayan marcelo nun kendini her pozisyonda hissetmesi

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Real Madridi severdim ama kazanacaksa böyle kazanmamalı bence iğrenç bir oyun ile şampiyon oldular komik. Liverpool ise hayal kırıklığı yazık oldu bu güzel oyunu bir golle süsleyemediler. 1 isabetli şutu olan real madrid şampiyon oldu :(
İğrenç falan değildi bence hocam. Realin sene başından beri oyun tarzı bu zaten. Liverpool Real defansını geçemedi, geçebildikleri zaman da Courtouis'yı geçemediler. Maçın adamı bence kesinlikle Courtouis'ydı. Bu adam sınıra koysak da mülteci tutsa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,516
Üyeler
167,854
Son üye
cudakiexplosion
Top Bottom