Omni-Man
80+ Bronze
Dahası
Vay be! Çok ilginç. Bu arada Fatih Terim'in yorumlarını hiç beğenmedim adam zor cümle kuruyor. ![Face with tongue :stuck_out_tongue: 😛](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
![Face with tongue :stuck_out_tongue: 😛](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
Şahsen Real Psg Maçı Çok Daha İyiydi, Ama malum futbol bu. Oyunu Oynayan Değil Golü Atan Kazanır.Zevksiz ama hocam böyle şampiyon olacaksak Türk takımlarıda olmasın rezalet seyir zevki yok![]()
Hak etmedi diyoruz çünkü alışık olduğumuz real bu değil hocam. Ben zidane'lı real madritide biliyorum ronaldolu madritide zevksiz rezil bir futbolla 9 kişi defans yaparak kazanmak reale göre değilKaç maçtır son dk ya kadar savaşıp biz bitti demeden bitmez diyen Real için nasıl hak etmedi diyebilirsiniz haksızlık yapmayın bence ,Finale Kadar Gelip Gol Atamayan Beceriksiz Liverpool İse Realin Suçu Ne
Buraya kadar şansa, bala geldi diyen futboldan gram anlamıyordur. Adamlar PSG, City, Chelsea gibi takımları eleyerek geldi hadi 1 kere dersin şansa da 3 kere mi şansa olur Benzama çıktı çatır çatır attı. Bu maçta oynamaları gerektiği gibi oynadılar.Şansa hala finale çıktılar hakettiklerini düşünmüyorum ilk yarı şutu yoktu nerde eski dominant Real.
Hacı kontra ile gol atmak Spor Toto Süper Lig futbolunda geçerliydi. Demek ki artık kontra ile şampiyon olmak tüm dünyaya yayılmış bizimkilerde böyle oynasa şampiyon olurlar bu arada2 İngiliz takımını eleyip kupa almak kolay değil. Real Madrid çok büyük takım.
Neden olmasın hocam? Fenerbahçe bunu yapsa şike derlerBuraya kadar şansa, bala geldi diyen futboldan gram anlamıyordur. Adamlar PSG, City, Chelsea gibi takımları eleyerek geldi hadi 1 kere dersin şansa da 3 kere mi şansa olur Benzama çıktı çatır çatır attı. Bu maçta oynamaları gerektiği gibi oynadılar.
Real Haketmedi Diyen Arkadaşlar, Sadece finali İzlemiştir net.Real Madridi severdim ama kazanacaksa böyle kazanmamalı bence iğrenç bir oyun ile şampiyon oldular komik. Liverpool ise hayal kırıklığı yazık oldu bu güzel oyunu bir golle süsleyemediler. 1 isabetli şutu olan real madrid şampiyon oldu![]()
Real sonuna kadar hak etti Chelsea, PSG, Manchester City ve Liverpool'u elediler.
O kadar kişi demek ki futboldan anlamıyor şans tabi adamlar Yunanistan Avrupa şampiyonası zamanı gibi oynuyor Real bu değil. Baskın oynadigi maç yok.Hacı kontra ile gol atmak Spor Toto Süper Lig futbolunda geçerliydi. Demek ki artık kontra ile şampiyon olmak tüm dünyaya yayılmış bizimkilerde böyle oynasa şampiyon olurlar bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden olmasın hocam? Fenerbahçe bunu yapsa şike derlerReal Madrid yapıyor şans diyoruz ki kesinlikle öyleydi. MC'ye attığı goller ortada öyle saçma goller de yemez mc kalecisi yani
![]()
Vay be! Çok ilginç. Bu arada Fatih Terim'in yorumlarını hiç beğenmedim adam zor cümle kuruyor.![]()
Hepsini izledim grup maçlarını bile izledim oynayarak aldı diyende kördür bu aradaReal Haketmedi Diyen Arkadaşlar, Sadece finali İzlemiştir net.
Yoksa Çeyrek Ve Yarı Final Maçlarını İzleyenler Mümkün Değil Bu Yorumu Yapmazlar.
Real Her Maçıyla Dibine Kadar Haketti.