Arama sonuçları: *

1. omerdesouza

AZ Alkmaar ⚽ 3 🏆 1 ⚽ Fenerbahçe

Laflara bak ya :kekw: Hiç utanma arlanma yok ne diyeyim. -De -da eklerini ayırmasını bilmeyenlerle iletişim kurmak zorunda kalıyoruz hallere bak köylü seni. Nimetten sayma bu kadar kendini. ''Şikenin en basit şeyi şike bile denmez...'' :)
  2. omerdesouza

Sürpriz Bir de şu ''uyandırma'' muhabbetine kopuyorum. Kendinizi nimetten sayıyorsunuz ya. :kekw:
  3. omerdesouza

Benim canım kardeşim... Onu diyorum zaten UEFA'dan men almamıza sebep olan, şike soruşturmasını başlatan savcının adını araştır çünkü belli ki kim olduğunu bilmiyorsun ondan sonra darbeden 1 sene önce nereye kaçmış bak sonra gel tekrar konuşcaz. Söz.
  4. omerdesouza

Orası öyle zaten tartışmaya kapalı. Ama üstteki ite cevap vermeden geçmek istemedim.
  5. omerdesouza

Şikeyi soruşturmasını başlatan savcı bu topraklara adım atabiliyor mu bir kontrol edebilir misin rica etsem. Aynı çatının altındasınız o savcıyla mesela kulüp olarak aslında. Neyse, bu mesajının ekran görüntüsü gereken yere iletildi bilgin olsun.
  6. omerdesouza

TS 2-3 FB | MS

Sana da hayırlı akşamlar sen de kusura bakma.
  7. omerdesouza

TS 2-3 FB | MS

26 yaşındayım. Üslubumda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum sadece hak edene hak ettiği gibi muamele. Çünkü ortada buz gibi galibiyet varken gelip ''ah aldılar'' gibisinden bir yorumda bulunursan bu karşılıktan başka ne bekliyordun mesela onu söyle sen. İnsanları kışkırtmayın. İşine bakması...
  8. omerdesouza

TS 2-3 FB | MS

O da maç Fenerbahçe'nin hakkıydı dedi efendi gibi, buradaki gsli ergen arkadaşlar yine de yırtınmayı tercih ediyor.
  9. omerdesouza

TS 2-3 FB | MS

Tamam yanmaya devam edebilirsin madem. Verilmeyen penaltımızı konuşma asla ama tamam mı sakın.
  10. omerdesouza

TS 2-3 FB | MS

Bu forumda ilk defa Futbol konusuna girdim maalesef ergenler buraya da doluşmuş. Neyse bu gece bir tek Trabzonsporlular yanmadı :)
  11. omerdesouza

TS 2-3 FB | MS

Objektif olduğun için eyvallah hocam
  12. omerdesouza

TS 2-3 FB | MS

Hiç utanmanız da yok değil mi?
  13. omerdesouza

Fenerbahçe-Lugano ?-?

Totem yapıyordur ya :)
  14. omerdesouza

🔴 TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Oldu 🔴

Yine bir Karadenizli ve yine yönetim. Ne garip arkadaş...
  15. omerdesouza

Türkiye'den takım tutmayı bıraktım

Post manasız hadi onu da geçtim Bu nedir? :) Takip etsen bileceksin hadi takip etmiyorsan niye böyle bir konu açtın. Zaten Fener'den bjk'ye geçmenden belliymiş bi' şeyler :D
  16. omerdesouza

MS: Kasımpaşa 0 - 6 Fenerbahçe

Arda Güler'in attığı gol :)
  17. omerdesouza

GS-FB Derbisi nasıl geçer?

Hayırlı olsun paşam. İflah kesildi ama bizim değil.
  18. omerdesouza

O mesajı görmedim son sayfadaki mesajlara bakarken o mesaj karşıma çıktı ama şuna emin olabilirsin ki forumlarda bu tür ortamlarda bu üslupla futbol konuşulmasına karşıyım her iki takım için de geçerli ister inan ister inanma güzel kardeşim.
  19. omerdesouza

Üsluba bak :D Twitter değil burası haberin olsun.
  20. omerdesouza

FB-GS maçı tahminleri?

İroni dediğimiz :D
Top Bottom