Besim Tibuk
80+ Gold
Yukarıdaki mesajlarda soeun yok bende var ok boomerÜsluba bak Twitter değil burası haberin olsun.
Yukarıdaki mesajlarda soeun yok bende var ok boomerÜsluba bak Twitter değil burası haberin olsun.
gsnin kocası denince sıkıntı yok, fener bilmem neyi alır diyince sıkıntı var değil miÜsluba bak Twitter değil burası haberin olsun.
fener netDerbide ben FB'nin 2-1 alacağını düşünüyorum. Sizce sonuçlar ne olur?
Better call Ardagsnin kocası denince sıkıntı yok, fener bilmem neyi alır diyince sıkıntı var değil mi
l1üçgenİki takıma da bakıldığında 15-45 dakika çok önemli. 2 takım da bu aralıklarda çok gol yiyor.
Fenerbahçe 75. dakikadan sonra çok güzel performans gösteriyor.
Galatasaray ise 2. yarı performansı düşüyor. Kısaca ilk yarıyı iyi götüren ve son 30 dakikadaki sancıya iyi davranan maçı kazanır.
Dileğim hakemin etki etmeyeceği bir maç olsun.
10 fazla.anlaşıldı 10 yaşında bi arkadaşımız :d tartışmaya gerek yok.
O mesajı görmedim son sayfadaki mesajlara bakarken o mesaj karşıma çıktı ama şuna emin olabilirsin ki forumlarda bu tür ortamlarda bu üslupla futbol konuşulmasına karşıyım her iki takım için de geçerli ister inan ister inanma güzel kardeşim.gsnin kocası denince sıkıntı yok, fener bilmem neyi alır diyince sıkıntı var değil mi
2-2 arda güler şov yapar. kerem gol atar diye düşünüyorumDerbide ben FB'nin 2-1 alacağını düşünüyorum. Sizce sonuçlar ne olur?
İyi mi oynuyor? Bütün ulusal derbi anlamına gelen maçlarda hakemler damga vurdu Trabzonspor adına. Oralardan garanti puan kopardılar, Fenerbahçe 1.5 ay boyunca keltoş Zekiye tahammül edeceğine ilk haftadan İsmaili getirseydi, Galatasaraylı futbolcular maç seçip oynamasalardı, Beşiktaşlı topçular Sergeni göndermek için kötü performans göstermeselerdi şu an Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş hepsi birbirine yakın puanda olurdu. Trabzon çok da güzel futbol sergilemiyor. Sürekli top ezen takım.şu an hamsi bütün kulüplerden daha iyi futbol oynuyor. galatasaray>hamsi mi ?