Arama sonuçları: *

• Users: xMevo
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. X

İsmail Kartal devam etmeli

İsmail hoca olarak değiştiricektim.dhemjdmejd
  2. X

Taraftarız Biz Çekeriz Cefa Aziz Yıldırım Bizi Bırakma
  3. X

ben fenerli değilim ki içinde soru işareti olsun yazdığım gibi İsmail hocam yine döktürdü bugün 😅 aslan hocam be köylü kaloroferci değisiklikleri kes
  4. X

Jesus doğru adam yanlış kadro İsmail yanlış adam doğru kadro 1713724281 ismaili ismailden baskası övmez kanka bence de emdhejdjjejd
  5. X

Demekki hocam oyuncular cöp değil kullanmasını bilene
  6. X

Terim arao ve samet stoper tandemiyle deplasmanda olympiakosa 3 salladı kanka :)
  7. X

Bravo hocam yani bir Gsli olarak kalmasını isterim ama kalmasını isteyen fenerli görünce çok şaşırıyorum hiç mi ders alınmadı yazık günah koca camia kimin ellerinde 1713710662 Hocam sej boşver futbolu ya cidden şu ismailde + görüyorsan bak gsli olarak söylüyorum kalması bize seneyede...
  8. X

Valla ben Okan çok iyi veya berbat demedim ismail kartalı söyledim ismail eksikleri büyük takım hocası olamicagı belli yani niye zorluyorsunuz 1 seneniz daha heba edeceksiniz mesala beşiktas sergen dışına cıkarsa 1 sene daha boşa gidicek
  9. X

yani ne çıkarmalıyım burda sende galiba ali koçun gazına gelen koyunlarından 1 tanesisin üzülüyorum size şu adam 6 senedir dalga geciyo resmen sizde bizde olsa ilk senesinde gönderirdik camia ve winnerlık farkı bu işte 1713656089 Zaten kendinden büyük takımlara her anadolu ve diğer takımlar bu...
  10. X

bence hic bir basarisi yok sezonun başında coskulu başladı fenerbahce ayni tudorlu gs gibi ama sonradan teklemeye başladı takım oyucularin bireysel ve yeteneğiyle mac kazanıyor artık ismail kartalın oyuncu degisikleri başladıgı kadrolar krunici 10 numara oynatması olympiakos macindan sonra...
  11. X

Korkmasaydınız kardesim o zamn bahane üretmeseydiniz cıksaydınız karşımıza sonucta enai kupası ha bu arada İsmail kartal iyi hoca veya kalmalı diyenin aklından süphe ederim
  12. X

Galatasaray'ın Başarısı için bende çok istiyorum ismail kartalın devam etmesini yemin ederim allah belamı versin insallah devam eder aslan hocam ayağına taş değmesin
Top Bottom