Arama sonuçları: *

1. SorryImSoBussy

Decathlon tarmak basketbol topu

Tarmak iyidir. Kalın ve sert toplar ağır olacaktır. Hafif ve yumuşak topları tercih edin ki şakalaşırken yada tutarken terslik olursa canları yanmasın. Orta boy alabilirsiniz fakat çocuklar kontrol ederken veya şut atarken zorlanacaktır. Burada size önerim hem gönülleri olsun hem de çok...
  2. SorryImSoBussy

Decathlon tarmak basketbol topu

Kaç yaşındalar çocuklar hocam? Küçük yaştalarsa, kaliteli derken yormayalım onları.
  3. SorryImSoBussy

Bu Topu Bilen Var Mı?

Topu aldım. 3. Gün ayağımdaki sakatlık kendisini gösterdi tekrar. Zaten ayağım kırılmıştı zamanında. Tam üzerinden kırık olduğu için nüksetmesi normal. Büyük hayallerle ve heyecanla almıştım. İstekli bir şekilde fakat çok kısa sürdü.Top kenarda duruyor. Aynı benim gibi. Yakacak varsa, birde...
  4. SorryImSoBussy

Bu Topu Bilen Var Mı?

Selamlar, Ağır bir ayak sakatlığından sonra yıllardır elime topunu bile almadığım basketbola kuzenimin iknası ile tekrar başlamayı, amatör olarak kendimce eğlenmeyi düşünüyorum. Bunun için top arayışı içindeyim. Daha önceden ileri derece toplarla hiç oynamadım. Bundan yaklaşık 8-9 yıl önce...
  5. SorryImSoBussy

Basketbol Topu Önerisi

7 numara profesyonel boyut. Bi tık altı 6 numara. 6 yeterli olur büyük ihtimalle. 7 büyük ve ağır kalabilir. 1652513960 Hatta ağır olur dersen 5 bile deneyebilirsin. El büyüklüğüne ve gücüne göre topu seçmen lazım aslında. Marka olarakta kötüden iyiye Tarmak, Nike ve Spalding diyebilirim.
  6. SorryImSoBussy

Basketbol maç bileti için yardım

HAYIR. Kart ekstra bir seçenek. Banka kartı gibi düşün. Bildiğim kadarıyla banka kartı işlevi gören saçma sapan bir uygulama zaten.
  7. SorryImSoBussy

Hayır korkma. Benimde kartım yok. Maçlara gidiyorum. Güven bana.
  8. SorryImSoBussy

Bilgim yok. Kampanyaları takip etmek gerekir. İlk defa duyuyorum.
  9. SorryImSoBussy

Anadolu efes maçlarına bedava loca girişi yapıyorum vallahi :) O konuda bir bilgim yok.
  10. SorryImSoBussy

Kart almana gerek yok. Passolig üyeliği oluşturup mobil uygulamasına giriş yap ve biletini satın al. Biletlerim bölümündeki QR kod ile giriş yapabilirsin.
  11. SorryImSoBussy

Hiç bir bilet alımı için kart gerekmiyor. Üyelik yeterli.
  12. SorryImSoBussy

Karta gerek yok. Üyelik kurman yeterli. Al üyeliği ve biletini QR okutup zınk içeridesin. Kapıdaki güvenlik görevlileri de konu hakkında sana yardımcı olurlar. Ha şöyle bişey var. Futbol müsabakalarında dep takım üyelikleri bilet alamıyor. Örneğin Galatasaray taraftarı değilsen, GS üyeliği...
Top Bottom