Neler Yeni

Decathlon tarmak basketbol topu

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Volkan
Çocuklar için basketbol topu alacağım biraz kaliteli olsun istiyorum bunu kullanan varmıdır? Kalitesi nasıldır?

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Volkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaç yaşındalar çocuklar hocam? Küçük yaştalarsa, kaliteli derken yormayalım onları.
7-5 , küçük basketbol topu var onunla oynamıyorlar büyük olacakmış. Geçen sahada kauçuk gördüler spalding marka idi ama o kadara gerek var mıdır bilemedim. Bu da fena durmadi.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
7-5 , küçük basketbol topu var onunla oynamıyorlar büyük olacakmış. Geçen sahada kauçuk gördüler spalding marka idi ama o kadara gerek var mıdır bilemedim. Bu da fena durmadi.
Tarmak iyidir. Kalın ve sert toplar ağır olacaktır. Hafif ve yumuşak topları tercih edin ki şakalaşırken yada tutarken terslik olursa canları yanmasın. Orta boy alabilirsiniz fakat çocuklar kontrol ederken veya şut atarken zorlanacaktır.

Burada size önerim hem gönülleri olsun hem de çok zorlayıcı olmaması açısından kadın basketbol topu almanız. 7 yerine 6 numara bakabilirsiniz fakat o yaştaki çocuklar için bu top bile büyük gelecektir.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Volkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaç yaşındalar çocuklar hocam? Küçük yaştalarsa, kaliteli derken yormayalım onları.
7-5 küçük basketbol topu var onunla oynamıyorlar büyük olacakmış. Geçen sahada kauçuk gördüler spalding marka idi ama o kadara gerek var mıdır bilemedim. Bu da fena durmadiml.
Tarmak iyidir. Kalın ve sert toplar ağır olacaktır. Hafif ve yumuşak topları tercih edin ki şakalaşırken yada tutarken terslik olursa canları yanmasın. Orta boy alabilirsiniz fakat çocuklar kontrol ederken veya şut atarken zorlanacaktır.

Burada size önerim hem gönülleri olsun hem de çok zorlayıcı olmaması açısından kadın basketbol topu almanız. 7 yerine 6 numara bakabilirsiniz fakat o yaştaki çocuklar için bu top bile büyük gelecektir.
Teşekkürler tarmagi alırım az sonra

Top Bottom