Anladım yok suyu zaten abartmıyorum 3-3.5 litre içiyorumdur söylediğin gibi teşekkür ederim. Kafama takılan şey proteini fazla almam gerekiyor ve o yağsız olarak nereden çıkaracağım bazı şeyleri protein olsun diye fazla yersem kalori açığında sıkıntı yaşar mıyım acaba?
Aslında ağırlık ve kardiyo dengeli diyebilirim, daha önce sadece kardiyo yapıyordum ve iyi gelmiyordu bana. Şimdi 10 dakika eliptik, 10 dakika yürüyüş, 10 dakika yürüyüş, 2 tane fonksiyonel antrenman ve karın hareketleri yapıyorum.
Sabah 3 yumurta
400 gram tavuk falan fazla gelmez mi? kalori açığı için gerçi çok kalorili yiyecekler değiller ama
1694027497
180 Gram protein alamazsam kastan mı kilo kaybetmiş olurum?
Arkadaşlar ben 179 - 90 kilo - 26.5 yağ oranına sahip biriyim. Ama gözünüzün önüne geldiği gibi bir görüntü hiç yok, fit duruyorum ama tabi ki kıyafetlerin altında çok yağ var ama iyi dağılmış olduğu için obez gibi gözükmüyorum. Ağrılık+ kardiyo yapıyorum haftada 3. Ama yeme içme olarak ne...
Merhaba dostum ben de yeni yağ yakmak için diyete başladım. Yediğin şeylerin besin değerlerini nasıl bu şekilde hesaplıyorsun ben de yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım?