Arama sonuçları: *

1. Banxtre

Ağır Sağlam'ın sağlam deneyimleri :D (İzlemeyin.)

Antrenörlerin ve sporcuların birbirleriyle yüzyıllardır bitmeyen çekişmeleri...
  2. Banxtre

BİM'e dambıl seti gelebilir

Bana öyle gelmiş olabilir ,herhangi bir sebep veya savunma belirtmenize gerek yok.
  3. Banxtre

BİM'e dambıl seti gelebilir

Devlet sırrını açıklarmış gibi olmuş başlık .
  4. Banxtre

Masa tenisi raketi önerebilir misiniz

Kategori seçiminizi yürekten kutluyorum hocam
  5. Banxtre

Kas İle ilgili sorum var yardım

Sürmeli protein tozu kullanman lazım Şaka bir yana dostum kilon cok az önce senin kilo alman lazım
  6. Banxtre

Whey Protein Tozu Alıyorum

Daha dinlemeden etmeden yargiladilar valla helal olsun bir şey de demiyorum 1610380328 Sana aynilarini iade ediyorum karsindakini daha dinlemeden cahil damgasi basabilecek kadar dar düşünceli bir insansınız Bilgi birikimin olmasına rağmen tartışma konusunda zayıfsın Karşındakini dinlemeden...
  7. Banxtre

Hayir ya zararlı demiyorum ki o nerden cikti
  8. Banxtre

Abicim siz vucut gelistirmeciler olarak niye bu kadar negatifsiniz?önce konuya sakin yaklaşın Cahilce konusuyosun dediğin adamı da tanimiyosun bilgi birikimimi nerde gördün de hemen yargiladin Ben sana gluten mi ye dedim? Ekmek mi ye dedim vitamin icme mi dedim Bos tatavadan ibaretsin...
  9. Banxtre

Sindirim enzimi vücutta üretilir benim bilgidigim Nasil gidanin içinde enzim oluyor hacı
  10. Banxtre

Neden doğal beslenmek istemiyorsun ? Veya ek olarak gıda almak istiyorsun Bu konularla bende ilgilenirim haberim var az çok
  11. Banxtre

Kol damarları nasıl çıkar

umarım
  12. Banxtre

2 metre ile güreşiyoruz devriliyor bana kalsa eşit tabii sana göre eşit olmayabilir
  13. Banxtre

bende kısa değilim 185 de benim eşitiz sayılır sadece benden BİRAZ kilo farkı var 80 kiloyum .d
  14. Banxtre

işte ondan dedim vucüt ölçüleri tam güreşlik :D
  15. Banxtre

kasa düşen kızların haline üzülüyorum... tabii varsa böyle kızlar hiç denk gelmedim daha önce bir sürü insanla tanışmama rağmen 1602679686 reis senle ne güzel güreşilir
  16. Banxtre

kas ile düşürmeye çalışıyosan losersındır ama vucüdu kendin için yapıyosan adam gibi adamsındır adeta bir alman tankısındır
  17. Banxtre

kas ile kız düşürmeye çalışan loserdır net.
  18. Banxtre

şu damar filan gibi boş işleri bırakın vucüt kız düşürmek için yapılmaz kas ile de kız düşmez bunu iddia eden kas çalışıyodur
  19. Banxtre

110 Kg Deadlift Denemesi Yapıcam Kameram Kötü Vlog Çekiyimi Sizce ?(EDİT)

Testo taylanı takip eden tek ben değilmişm yes beeeh youtubeun en fukara youtuberıdır deadlift yapar hayvan gibi yer ama şuan fındık olma peşindedir definasyona girmiştir çekimi iphone 7 ile yapar caravele biner goktugu çok sever 3 videodan 4 ünde över 1 inde gömer adam mıdır kesinlikle...
Top Bottom