Arama sonuçları: *

1. B

Kreatin almalımıyım öneriniz varmıdır ?

şuan kreatin alıcam
  2. B

teşekkürler marka konusunda kafam karışıktı
  3. B

bu dediğiniz supplementlerdende alyımmı sadece kreatin almayı düşünüyordum bu bca cla dan alayımmı yağ yakıım için yazmışsın bende skinny fat var işe yararmıdır teşekkürler
  4. B

teşekkürler
  5. B

hıq protein ocean nasıldır onları duymuştum direkt marka söylersen daha iyi olabilir bazıları sivilce fln yapıyor diyor ama ne kadar dıoğru
  6. B

zaten çok su tüketen birisiyim peki önerin varmıdır bide sadece kreatinmi almalıyım protein tozu vs lazımmıdır
  7. B

spora gidiyorum 1.ayım bitince kreatin almalıyım bana katkısı olurmu veya herhangibi supplement almalımıyım 17 1.80 79 almamı tavisye ediyorsanız ne almalıyım teşekkürler
  8. B

Spora yeni başladım neler yapmam lazım

eyw kral
  9. B

gögüs aletlerle yapıyorum zaten machine fly decline ,ınclıne chest press olarak
  10. B

teşekkürler bilgilendirdiğiniz için neler yapmam gerek
  11. B

karın bölgesinde yağlı oyüzden kilolu gösteiyor biraz onu düzeltmek için demiştimde
  12. B

3 set 10 ar tekrar yapıyorum fazladan 2.5-5 kg fln ağırlık taksam sıkıntı olurmu anlamaında 1719786130 göbek var birazda oyüzden kilo için olmasa bile sağlık vücut şekli fln için işte
  13. B

kendimi zorlasam olurmu yada normalmi devam edeyim g
  14. B

merhabalar geçen hafta pazatesi başladım haftada 4 gün gidiyorum full body çalışıyorum kilo vermek vücud yapmak şekillendirmek istiyorum boy 1.78 kilo 78-79 protein tozu gibi şeyler almalımıyım neler yapmalıyım teşekkürler
  15. B

SPORA YENİ BAŞLADIM ÖNERİLERE AÇIĞIM

bende yeni başladım konu açıcam bakarmısınız teşekkürler
  16. B

Beden Öğretmeni Ödev Verdi

yeni sekme aç yaz çıkar karşına
Top Bottom