zaten çok su tüketen birisiyim peki önerin varmıdır bide sadece kreatinmi almalıyım protein tozu vs lazımmıdırMerhaba, kreatin kas gelişimi için önemli bir supp. Eğer besinlerin ile takviye edeceksen, günde 5 gr olacak şekilde ve gün boyunca da minimum 3-4 litre arası su tüketmen gerekiyor.
3. Ayini bitir bence elin nasir tutsun bi acele etme supplement icin creatin cok faydali spor yapip yeterli su tukettigin surece ozel bir hastaligin yoksa hic bir yan etkisi olmaz ama 3 ayini bitir bence tek marka farketmeyen supplement olabilir herhangi bilindik bir marka al hangisi ucuzsa klavyem türkçe degil kusura bakmayinspora gidiyorum 1.ayım bitince kreatin almalıyım bana katkısı olurmu veya herhangibi supplement almalımıyım 17 1.80 79 almamı tavisye ediyorsanız ne almalıyım teşekkürler
Ilk 1 yil agirliklari alip bir yerden bir yere tasisan normal gunluk beslenmeni de yapsan gelisirsin bunu unutmazaten çok su tüketen birisiyim peki önerin varmıdır bide sadece kreatinmi almalıyım protein tozu vs lazımmıdır
hıq protein ocean nasıldır onları duymuştum direkt marka söylersen daha iyi olabilir bazıları sivilce fln yapıyor diyor ama ne kadar dıoğru3. Ayini bitir bence elin nasir tutsun bi acele etme supplement icin creatin cok faydali spor yapip yeterli su tukettigin surece ozel bir hastaligin yoksa hic bir yan etkisi olmaz ama 3 ayini bitir bence tek marka farketmeyen supplement olabilir herhangi bilindik bir marka al hangisi ucuzsa klavyem türkçe degil kusura bakmayin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ilk 1 yil agirliklari alip bir yerden bir yere tasisan normal gunluk beslenmeni de yapsan gelisirsin bunu unutma
Creatin herhangi bilindik marka alabilirsin protein tozu ben genelde turk markasi hardline cok ucuz gelirse bigjoy aliyorum ocean protein tozu tavsiye etmem 24 gr dam servis hesapliyor 18 gr proteinden 24 den hesaplayinca fiyat pahali geliyor hiq kullananlar memnun onun hakkinda yorum yapamam hardline tavsiye ederim ama yillardir kullaniyorumhıq protein ocean nasıldır onları duymuştum direkt marka söylersen daha iyi olabilir bazıları sivilce fln yapıyor diyor ama ne kadar dıoğru
Creatin veya arjinin en hızlı etkisini gösteren supplementlerin başında geliyor. Protein tozu hafif ağırlıklarla çalışıyorsan pek gerekli değil beslenmeni iyi yapıyorsan.
https://nutrade.com.tr/products/creatine-hydrochloride çok başarılı bir üründür normal creatinden farklıdır. Öneririm.
teşekkürlerCreatin herhangi bilindik marka alabilirsin protein tozu ben genelde turk markasi hardline cok ucuz gelirse bigjoy aliyorum ocean protein tozu tavsiye etmem 24 gr dam servis hesapliyor 18 gr proteinden 24 den hesaplayinca fiyat pahali geliyor hiq kullananlar memnun onun hakkinda yorum yapamam hardline tavsiye ederim ama yillardir kullaniyorum
Ben hem kilo verip hemde kas kütlesi kazanmak adına takviye rutinimi yazayım ama tabikide senin bunları detaylı araştırman lazım;zaten çok su tüketen birisiyim peki önerin varmıdır bide sadece kreatinmi almalıyım protein tozu vs lazımmıdır
bu dediğiniz supplementlerdende alyımmı sadece kreatin almayı düşünüyordum bu bca cla dan alayımmı yağ yakıım için yazmışsın bende skinny fat var işe yararmıdır teşekkürlerBen hem kilo verip hemde kas kütlesi kazanmak adına takviye rutinimi yazayım ama tabikide senin bunları detaylı araştırman lazım;
Her sabah uyanır uyanmaz, metabolizmamın hızlanması ve yağ yakımı için cla 1 adet
Günün herhangi bir vaktinde 1 ölçek kreatin
Spordan 60 dk önce 1 ölçek thermo l-carnitine(yağ yakımı için)
Spordan 15 dk önce pre work-out(yoğun çalışma hayatım olduğu için akşama enerjim kalmıyor ama bunun sayesinde 1-1,5 saatlik antremanı rahat çıkartıyorum)
Spordan çıkışta kas ağrılarımın hafiflemesi ve sonraki günlere geçmemesi için bcaa
Spordan 30-45 dk sonra ise protein tozu(weider öneririm ama f/p olsun istersen hardline alabilirsin.
Şu anlık creatine harici gerek yok.Yağ yakımı içinde idman sonu düşük tempolu eğimli kardiyo yaparak yakabilrisniz.Ekstra bir şey içince fayda eder fakat ileri derecelerde o.Ek olarak creatine markası olarak hiqda sürekli indirim oluyor oradan creatine alabilrisniz.Alternatif markalar hardline veya reflex olabilir fakat reflex gereksiz pahalıydı en son.bu dediğiniz supplementlerdende alyımmı sadece kreatin almayı düşünüyordum bu bca cla dan alayımmı yağ yakıım için yazmışsın bende skinny fat var işe yararmıdır teşekkürler
teşekkürler marka konusunda kafam karışıktıŞu anlık creatine harici gerek yok.Yağ yakımı içinde idman sonu düşük tempolu eğimli kardiyo yaparak yakabilrisniz.Ekstra bir şey içince fayda eder fakat ileri derecelerde o.Ek olarak creatine markası olarak hiqda sürekli indirim oluyor oradan creatine alabilrisniz.Alternatif markalar hardline veya reflex olabilir fakat reflex gereksiz pahalıydı en son.