Arama sonuçları: *

1. Batuw

Sporda maks performansı nasıl alırım mülakat için

Yarın MSÜ mülakatım var spordan ve son üç gündür ölü gibiyim maks performans almamı sağlayacak bir şeyler var mı
  2. Batuw

1 ayda mekik ve şınav hızı arttırma

Arkadaşlar ben zaten sporcu ve fitim ama nasıl daha seri olurum bilmiyom 1 dk da 25 şınav 40 mekik çekiyorum ama gücüm değil hizim arttirmaya yetmiyor 1 dkda 36 sınav 52 mekige nasıl çıkarım
  3. Batuw

📢 BEDAVA GAİNER VERİYORUM 📢

Alinmadiysa alabilirim MSÜ ye giricem biraz kilo almam gerek tam denk geldi
  4. Batuw

4. Ay 90kg bench press iyi mi?

Fb 1 ay bile kafi ppl e gecebilirsin 1711962464 O sırada dinlencegi günü bekleyen kaslar 😔
  5. Batuw

2.000 TL Boks Ekipmanları İçin Tavsiye

Dışı deri olanlar bana daha güzel hissettiriyordu sanki bir insana vuruyo gibi ama boyu yeter markası da güzel ilk kumtornansa al ama buna çıplak elle vurursan ellerin yanar haberin olsun
  6. Batuw

2.000 TL Boks Ekipmanları İçin Tavsiye

Eldivene gerek yok yerine ucuz bir sargı alabilirsin ben çıplak elle vuruyodum başta su topladi ellerim ama sonra alıştı çelik gibi oldu mikro kırıklar için bandaj yada çıplak el
  7. Batuw

Vücut geliştirme konusunda Yardım.

barfiks çubuğunu avucun yüzüne bakacak şekilde tutup barfiks çekersen bicepsin gelişir yere yat ayaklarını 30-45 derece kaldır ve aşşağı yukarı hızlı ama kısa menzilde hareket ettir alt karın bacak kası için yüksek bir sandalye veya yatak kullanıp in çık yapabilirsin
  8. Batuw

Nasıl kas çalışmalıyım ?

Arkadaşlar vücudum söyle Boy 1.79 Kilo 58 Size iki sorum olucak ilk sorum ; Sizce 5 kiloluk iki dambılı iki elimle aynı anda 50 defa kaldırmak mı daha iyi yoksa 50 kiloluk halteri 5 kere kaldırmak mı ? İkinci sorum ; Kol çalıştıktan hemen sonra mı karın çalışayım yoksa biraz bekleyeyim mi ?
  9. Batuw

Türkiye de kick boksa değer veriliyor mu ?

Amacım yurtdışı şu anki liseme 6.45 dilimle girdim bilgisayar mühendisliği düşünüyorum yurt dışında
  10. Batuw

Güzel bir liseye gidiyorum amacım iyi bir üni kazanıp yurt dışına gitmek orda hem çalışıp hem okumayı bir yandanda vakit kalırsa boks yapmayı düşünüyorum 1631198428 :(
  11. Batuw

Üni zamanları falan da mı olmaz ? Turnuvalara katılmak istiyorum
  12. Batuw

Agalar bir kaç aydır boksa gidiyorum baya sardı ve iyi dövüşüyorum lise 2 ye gidiyorum derslerimde iyi bir yandanda dövüşmek istiyorum ben boksta kendimi gelistirisem para kazanma şansım var mı ? (Kick boks)
Top Bottom