Neler Yeni

Türkiye de kick boksa değer veriliyor mu ?

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Agalar bir kaç aydır boksa gidiyorum baya sardı ve iyi dövüşüyorum lise 2 ye gidiyorum derslerimde iyi bir yandanda dövüşmek istiyorum ben boksta kendimi gelistirisem para kazanma şansım var mı ? (Kick boks)

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,077
İsim
.
Agalar bir kaç aydır boksa gidiyorum baya sardı ve iyi dövüşüyorum lise 2 ye gidiyorum derslerimde iyi bir yandanda dövüşmek istiyorum ben boksta kendimi gelistirisem para kazanma şansım var mı ? (Kick boks)
Ben şahsen pek ihtimal vermiyorum

Erda Yıldırım

80+ Gold
neden türkiye ?
eğer çok iyi oynadığını düşünüyor isen lise bitince okumayı bırak staj yap,
sonra go to amerika - almanya ingiltere - italya

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
neden türkiye ?
eğer çok iyi oynadığını düşünüyor isen lise bitince okumayı bırak staj yap,
sonra go to amerika - almanya ingiltere - italya
Güzel bir liseye gidiyorum amacım iyi bir üni kazanıp yurt dışına gitmek orda hem çalışıp hem okumayı bir yandanda vakit kalırsa boks yapmayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok be hocam kick bocks un neyinden para kazanacaksın
:(

Erda Yıldırım

80+ Gold
Güzel bir liseye gidiyorum amacım iyi bir üni kazanıp yurt dışına gitmek orda hem çalışıp hem okumayı bir yandanda vakit kalırsa boks yapmayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

:(
güzel para kazanırsın kick boks'dan ama eğer derslerin iyi ise bence derse yönel eğer iyi bir bölümde isen ve güzel bir üni bitirirsen aylık 10k alırsın belki

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güzel para kazanırsın kick boks'dan ama eğer derslerin iyi ise bence derse yönel eğer iyi bir bölümde isen ve güzel bir üni bitirirsen aylık 10k alırsın belki
Amacım yurtdışı şu anki liseme 6.45 dilimle girdim bilgisayar mühendisliği düşünüyorum yurt dışında

Erda Yıldırım

80+ Gold
Amacım yurtdışı şu anki liseme 6.45 dilimle girdim bilgisayar mühendisliği düşünüyorum yurt dışında
bende bilişim bölümündeyim dalım yazılım geliştirme ve bende Allah nasip eder ise yurt dışına gidicem

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Türkiye'de futbol ve basketbol dışında diğer sporlara pek değer verilmiyor.

Kick Boks'un federasyonu var.

Omnissiah

80+ Bronze
21 yaşıma girdim 5 yıldır muay thai yaptım değer verilmiyor kesinlikle. Tavsiyem önce üniversite kazan zaten üniversite okurken istediğin kadar turnuvaya katılırsın. Ben derslerimi aksatıyordum sırf muay thai için. Hatta kötü bir yerde üç sene okudum bıraktım orayı. şimdi yeni üniversiteye hazırlanıyorum iki senedir çok sevdiğim muay thai sporuna gitmedim çünkü hedefim güzel bir üniversite kazanıp bir yandan spora tekrar başlayıp milli sporcu olmak için çalışmak olacak ama dediğim gibi güzel bir üniversite kazanmak önemli gelecek için. Yani senin yaşlarında başladım spora kesinlikle bir şey kaybetmezsin ama üniversitene derslerine odaklan öyle yapmaya başla çünkü benim muay thaide tanıdığım milli sporcular ve personal trainerlerin hepsi üniversite okuyordu veya mezundu bir üniversiteden.

Top Bottom