Arama sonuçları: *

1. B

En hızlı yağ nasıl yakılır?

Hocam Churchill deneyeceğim zaten doktorumda sende aşırı terlemeden dolayı elektrolit kaybı yaşanıyor bu da halsizlik oluşturuyor dedi ya maden suyu içeceksin yada patates yemeği yiyeceksin dedi maden suyuyla adam hiç yok ama içeceğiz artık sabah kalkınca bişey içmeme gerek var mı limonlu...
  2. B

limonlu suya dönüş yapıyorum hocam o zaman sirkeli su midemi kaldırıyor zaten zar zor içiyorum bu düzende devam etmeye çalışıcam şekeri kesmeyi sürdürebilirsem kendime iyilik yapacağımı düşünüyorum kararlıyım bu şekerden kurtulursam kiloyuda veririm diye düşünüyorum diyetisyene gitmemi önerir...
  3. B

hocam öncelikle yaklaşık 2 haftadır şekeri ve beyaz ekmeği kestim almamaya dikkat gösteriyorum sabahları sirkeli su ve yeşil çay içiyorum kahvaltıda domates haşlanmış yumurta ve az kepek ekmeği yiyorum.Günde 2.5-3 litre su tüketmeye çalışıyorum şuanlık böyle evde spor yapıyorum en azından...
  4. B

Hocam bu sabah sirkeli su veya limonlu su olayı gerçekten yağ yakımına yardımı oluyor mu ben 1 haftadır her sabah sirkeli su içmeye özen gösteriyorum 200ml bardağa 1 yemek kaşığı elma sirkesi atıp içiyorum limonlu su daha mı etkili olur?Bide bende sorun baya büyük galiba 1.68 gibi bir boy ve 120...
  5. B

Kreatin almalımıyım öneriniz varmıdır ?

Ben zaten carnitine olmadan oturduğum yerden terliyorum hocam normal insanlara göre aşırı bı derecede terliyorum ve terleme aşırı halsizlik yapıyor doktora sorduğumda terleyince elektrolit kaybettigim için halsizlik olusuyomus maden suyu ve patates tüket dedi 2side hoşuma gitmiyor 😃 mecbur maden...
  6. B

10.000-13.000 adım ortalama kaç km'ye denk geliyor bide carnitin hangi marka önerirsiniz sadece yürüyüş yapsam egzersiz yapmasam karnitinin vücuduma bı zararı olur mu bilmediğimden soruyorum teşekkürler.
  7. B

hocam bende kilo vermek istiyorum çevremde spor salonu yok diyet,yürürüş ve evde yapılabilecek hareketler ile verebilir miyim bu dediğiniz cla falan alsam kilo vermeme etkisi olur mu?
Top Bottom