Arama sonuçları: *

1. Bulkyapanobez

Doğru Vücut Geliştirme

Spor salonunda vakit öldürmek diye bir şey yok brom. Sen istesen de istemesen de spor salonuna gidip antrenman attığın sürece acikacaksın, yiyeceğin porsiyon sayısı artacak. Ben şahsen "çok yiyorum ama kilo alamıyorum" diyen arkadaşlara inanmıyorum. Çok yiyen kimse, kilo alan adam kadar çok...
  2. Bulkyapanobez

Fitness- Vücut Geliştirme Hakkında Doğru Bilgiler

Trajikomik bir anlatım şekli
  3. Bulkyapanobez

Vücut geliştirme ve Steroid

İnternet üzerinden satın almayı düşünmüyorum hocam tedarikçi vs var. Sadece vakit bekliyorum
  4. Bulkyapanobez

O zamandan bu zamana hâlâ kullanmadım, hâlâ öğreniyorum. Kafamda belirledim maddiyati toplamaya çalışıyorum. Küre adam akıllı giremedim bile, askerlik çıktı bir anda dedim gideyim bari
  5. Bulkyapanobez

Askerden geleli 2 ay oldu hocam 96 gittim 76 geldim şuan 92'im biraz daha var
  6. Bulkyapanobez

Hocam üstünden 1 yıl geçti artık :)
  7. Bulkyapanobez

Kullandığım kreatin kan değerlerimde çıkarmı çıkıyorsa etkisi nezaman biter

Kreatin zaten vücutta var olan bir şey çokluğu veya azlığı absürt karşılanmaz brom
  8. Bulkyapanobez

Bu beslenme planı uygun mu

Brom ben hiç diyet yapmadım bu tarz ama sabah pirinç yemek mantıksız bence. Yulaf veya mısır gevreğine neden yönelmiyorsun ?
  9. Bulkyapanobez

https://peptidturkiye.com/forum/
  10. Bulkyapanobez

Hangi konuları linki vs var mı. İnternette adam akıllı paylaşan bir yazıya fakan denk gelmedim. 19
  11. Bulkyapanobez

Hocam başlarda enjeksiyon istemedim belki bırakmak isterim diye. Enjeksiyon istemeyince geriye çok bir tercih kalmıyor. O yüzden bu şekilde ilerledik ve tecrübem yok bir şey diyemiyorum
  12. Bulkyapanobez

Aynen öyle tuhaf ve riskli bir konu gerginlik var o yüzden temkinli ilerlemek istedim açıkçası ama ne kadar böyle devam eder fikrim yok 1694585752 Dayandığınız içerik nedir hocam?
  13. Bulkyapanobez

Enjeksiyon olarak olanların etkisi haplara göre daha iyi fakat yan etkileri de öyle. Vücudumun dışarıdan testesterona nasıl bir tepki vereceğini bilmediğim için ve dönüşü daha rahat olması açısından bu yolu tercih ettim. Enjeksiyon hakkında tecrübem yok diyebilirim
  14. Bulkyapanobez

Yavaş yavaş duvara toslamaya başlıyordum artık. Vücut kütleyi aldı Adeleler dolmaya başlamıştı, gelişim aşırı yavaşladığı için can sıkıcı bir hâl aldı. Hem de junior kategorisinde yarışmayla başlamak istediğimden dolayı bu zamanı tercih ettim
  15. Bulkyapanobez

Yani buna başlayan her kişi bu gibi durumları göze almak zorunda teşekürler tavsiye için. Hafif bir başlangıç seçtim vücut ters tepki verirse bırakma amacıyla yavaş yavaş ilerliyoruz bakalım ne olur.
  16. Bulkyapanobez

Genetik bir rahatsızlıktan vefat eden yok. Ailemdeki genetik rahatsızlık fazla yağ ve kilo daha çok. Kalp sağlığında veya iç organ rahatsızlığından bildiğim kadarıyla hastaneye yatan olmadı. Bazı kadın akrabalarda meme kanseri vardı, jinekomasti vs de denk gelmedim.
  17. Bulkyapanobez

Bu gün kürün 5. Günü, öyle aman aman bir etkisi olmadığını söyleyebilirim. Farklı olarak sanırım aşırı susamak var ( Dianabol) O yüzden suyu biraz daha arttırdım. İdrar neredeyse tam anlamıyla beyazladı. Antrenman etkisine gelirsem öyle hafif bir etkisi var diyebilirim. Sanırım kür vücuda hafif...
  18. Bulkyapanobez

Aslında yaşla pek alakası yok kimseye tavsiye edilecek bir şey değil. Bağımlılık gibi sigara alkol tarzı kurtuluşu olmayan bir bataklık ama güzel, yorumların için teşekkürler
  19. Bulkyapanobez

Yaş 18 brom, dediğin şey 2 yılda ne yaptığına bağlı ve beslenmede herhangi bir problem yok 8 aydır bağlı kaldığım ve cheat meal dışında off vermediğim profesyonel destekli bir diyetim var 1694332063 Antrenmanların hepsinde tempo,set,rep,ınt,rır not aldığım dosyam var. Her antrenman önceki...
  20. Bulkyapanobez

Yani şahsen bu spor konularında işin eğitimini alan değil de tecrübesini alan kişilere danışmayı tercih ediyorum doğru yanlış kişiye göre değişir. Instagram'da muratcanyanaroz var dm'lere bakıyor ben bilmediğim şeyleri danistigim oluyordu kendisine. Sorabilirsin fikir verebilir bence
Top Bottom