Arama sonuçları: *

1. COMANDANTE

Fitness, vücut geliştirme ve powerlifting sorun cevaplayayım.

knk 2 yıl öncenin yorumunu cevaplamışsın bir geçmişe gittim okuyunca cidden sıkıntılı dönemlerimdeydim şu an istediğim kilodayım sadece yağ oranım biraz fazla sağ ol tavsiyen için.
  2. COMANDANTE

Karışık olarak vücut geliştirilir mi?

Yanlış bilmiyorsam ekipmanına göre değişir. Şahsen ben evde sadece karın yapıyorum 3 aydır (aşırı göbekli bir insandı) ondan sonra bacaklara geçip ekipmana geçmeyi düşünüyorum. Yani böyle bir sıralamayla sorun olacağını sanmıyorum. Tabii bilen birine sormak da lazım.
  3. COMANDANTE

Haklısınız pazartesi günü başlayayım bari kaldığım yerden. Teşekkür ederim yorum için.
  4. COMANDANTE

Ya canımı sıkan olaylar silsilesi yaşadım. Yemeye vurmadım ama hareketsizliğe vurdum. Ya yatıyorum ya boş duvarı izliyorum ama ne bir yürümek ne en ufak bir hareket edecek gücü bulamıyorum. Kitap bile okuyamıyorum.
  5. COMANDANTE

2 Ay spor yaptım evde karın kası çalışıyordum. Hayatım da mentalimi ciddi bozan durumlar yaşadım ve sınavlarım başladığı için ara verdim. Şu an ise başlayacak gücü kendim de bulamıyorum. Bir türlü elim gitmiyor başlamaya. 1607019473 Böyle durumlarda ne yapılması gerekiliyor ?
  6. COMANDANTE

Dağıstanlı Müslüman MMA Dövüşçüsü Khabib Nurmagomedov Emekli oldu!

O senin açından olurdu sadece :D
Top Bottom