Neler Yeni

Fitness, vücut geliştirme ve powerlifting sorun cevaplayayım.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Selamlar,
Bu konularda sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz. Bilgisayara geçtiğimde cevaplayacağım.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
2 Ay spor yaptım evde karın kası çalışıyordum. Hayatım da mentalimi ciddi bozan durumlar yaşadım ve sınavlarım başladığı için ara verdim. Şu an ise başlayacak gücü kendim de bulamıyorum. Bir türlü elim gitmiyor başlamaya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle durumlarda ne yapılması gerekiliyor ?

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kilo vermek için önerebileceğin bir şey varmı? Çok bozuldu dengem bu ara, fazla kilo aldım. Ne tür bir kaynak önerirsin?Spor salonuna gitmeye vaktim yok malesef.

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
2 Ay spor yaptım evde karın kası çalışıyordum. Hayatım da mentalimi ciddi bozan durumlar yaşadım ve sınavlarım başladığı için ara verdim. Şu an ise başlayacak gücü kendim de bulamıyorum. Bir türlü elim gitmiyor başlamaya.

bened kickboks yapıodum sınava girdim çıktım evde bi şınav çekmeye kalkmıyorum valla 1 tane hareket bile
eskiden üşenmişyordum ama şu an çok tembelleştim galiba

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
bened kickboks yapıodum sınava girdim çıktım evde bi şınav çekmeye kalkmıyorum valla 1 tane hareket bile
eskiden üşenmişyordum ama şu an çok tembelleştim galiba
Ya canımı sıkan olaylar silsilesi yaşadım. Yemeye vurmadım ama hareketsizliğe vurdum. Ya yatıyorum ya boş duvarı izliyorum ama ne bir yürümek ne en ufak bir hareket edecek gücü bulamıyorum. Kitap bile okuyamıyorum.

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya
Selamlar,
Bu konularda sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz. Bilgisayara geçtiğimde cevaplayacağım.
boy 193 kilo 105 en azından 85 90 kiloya inmem lazım günde 2 saat boşluğum var en kısa ne kadar süre olabilir

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Spor konusunda ne kadar istekli olup olmadığınız bu noktada önemli. Hepimiz kötü olaylar yaşıyoruz. Kimisi yaşadığı kötü olayların hıncını ağırlıklardan alırken kimisi uzaklaşabiliyor. Kişiden kişiye değişkenlik gösteren bir durum. Başlamak istiyorsanız başlayın. Motivasyon önemli demek isterdim ama motivasyon sizi a noktasından b noktasına belki götürür ya da götürmez. Uzun süre devam etmek istiyorsanız Disiplin, disiplin, disiplin!

Kilo vermek için önerebileceğin bir şey varmı? Çok bozuldu dengem bu ara, fazla kilo aldım. Ne tür bir kaynak önerirsin?Spor salonuna gitmeye vaktim yok malesef.
Pandemi döneminde dengesi bozulmayan tek bir kişi yoktur diye düşünüyorum. Bu dönemde kilo almanız gayet normal karşılanabilir ama aldığınız kilolardan şikayetçiyseniz önce yediklerinize dikkat edeceksiniz. Spor salonuna gitmeye vaktim yok demişsiniz. Amacınız sadece kilo vermek ise bol bol yürüyebilir, tempolu koşular yapabilir, ip atlayabilir veya basket vb. aktiviteler yapabilirsiniz. Arkadaşım yok vb. cümleler kurmayı düşünürseniz unutmayın bunların hepsi tek başınıza yapabileceğiniz şeyler.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
boy 193 kilo 105 en azından 85 90 kiloya inmem lazım günde 2 saat boşluğum var en kısa ne kadar süre olabilir
Bu sektörde duyduğum zaman koşarak uzaklaşmak istediğim soru tipi 'ne kadar sürede yaparım hocam?' budur. Sizi yakından tanımıyorum. Amacınız sadece kilo vermekse yapmanız gereken yediklerinizin hesabını tutmak ve gün içerisindeki hareketliliğiniz arttırmaktan geçiyor.

hergün evde şunları şunları muhakkak yapın da kondisyon olur vs gibi söylediğiniz hareketler var mıdır
Sabah kalktığında esneme, core egzersizleri, bel egzersizleri vs yapmanı tavsiye ederim. Bunlar zaten basit hareketler. Hareketlere bakıp kendine uygun bir rutin oluşturabilir ya da güvendiğin bir hocadan yardım alabilirsin. Sabah yaptığın 10 15 dakikalık rutinler hayat kalitenizi arttıracaktır.

Reis karantinada göbek çıktı 😢😢😢😢
Çok mu yiyoruz acaba :)

Mustafa Emre Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa emre koç
Instagram
Mustafae_k
Bu sektörde duyduğum zaman koşarak uzaklaşmak istediğim soru tipi 'ne kadar sürede yaparım hocam?' budur. Sizi yakından tanımıyorum. Amacınız sadece kilo vermekse yapmanız gereken yediklerinizin hesabını tutmak ve gün içerisindeki hareketliliğiniz arttırmaktan geçiyor.

Sabah kalktığında esneme, core egzersizleri, bel egzersizleri vs yapmanı tavsiye ederim. Bunlar zaten basit hareketler. Hareketlere bakıp kendine uygun bir rutin oluşturabilir ya da güvendiğin bir hocadan yardım alabilirsin. Sabah yaptığın 10 15 dakikalık rutinler hayat kalitenizi arttıracaktır.

Çok mu yiyoruz acaba :)
Valla nefes alsam kilo alıyorum 😂

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Valla nefes alsam kilo alıyorum 😂
Pandemi dönemi kilo almayan yoktur ya çok takılmaya gerek yok aslında. Zaten gençsin hızlı yakarsın. Fotoğrafa bakınca da ne yapman gerektiğini biliyor gibisin zaten :)

Mustafa Emre Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa emre koç
Instagram
Mustafae_k
Pandemi dönemi kilo almayan yoktur ya çok takılmaya gerek yok aslında. Zaten gençsin hızlı yakarsın. Fotoğrafa bakınca da ne yapman gerektiğini biliyor gibisin zaten :)
Çok saçma bi vücudum var bilmiyorum başkalarında da böyle mi ne kadar ağırlık kaldırsam diyet yapsam kilo veremiyorum sadece koşarsam kilo veriyorum buda epey yoruyor pandemi spordan da uzak bıraktı sonumuz hayrola

Top Bottom