Kerem Hot
80+ Bronze
Dahası
Arkadaşlar merhaba. Aktif olarak fitness ya da vücut geliştirme yapmıyorum ancak sürekli bisiklet kullanan, halı saha maçlarına giden, bu aralar ise bekçilik için pomem parkuruna gidiyorum. Kilom 81-82 boyum ise 175cm. Fiziksel olarak fit bir vücuda sahip olmak istiyorum. Üst seviye bir vücut geliştirmeci olarak değil de naturel sıkı bir vücut istiyorum. Bacak boyum biraz kısa üst vücut boyum uzun. Geçmişte futbol geçmişim olduğu için basen bölgesi ve kalça bölgem normal insana göre biraz iri
Ve son 2 senedir de normalde kilom 75-76 seyrederken evde sınavlara hazırlandığım için çok hareket halinde değilim haliyle...
İstediğim vücut bunun bir tık üstü. LİNK Göğüs ve omuz kısmı bir tık daha iri olsun istiyorum. Zaman olarak bir acelem yok. Yeme içmeme dikkat ediyorum ama düzenli bir protein tüketimim yok. (tavuk, protein tozu gibi) Şeker ile aram yok ve paket gıdaları abur cuburları tüketmiyorum. Ekmek kahvaltıda çok az miktarda tüketiyorum.
Güncel olarak spor salonuna üyeliğim var 1 yıllık kayıt olmuştum belediyeye ait, fitness salonu var (ancak profesyonel bir salon kadar alet yok) yüzme havuzu var..
Fitness ve vücut geliştirme sporuyla uğraşanlardandır bu ricam.
Ve bendeki en büyük sorunlardan birisi ise kaç gün yapmam lazım?
Nasıl bir program izlemeliyim?
Aynı gün hangi kas gruplarına çalışmalıyım?
Hangi hareketler hangi kasları çalıştırır ve o hareketleri tam olarak nasıl yapmalıyım en büyük sorun
Ve gittiğim belediyenin spor salonunda fitness ya da vücut geliştirme hocası yok..
Tavsiyelerinizi ve yapmam gerekenleri, nasıl bir yol izlemem gerektiğini anlatırsanız çok sevinirim.
İstediğim vücut bunun bir tık üstü. LİNK Göğüs ve omuz kısmı bir tık daha iri olsun istiyorum. Zaman olarak bir acelem yok. Yeme içmeme dikkat ediyorum ama düzenli bir protein tüketimim yok. (tavuk, protein tozu gibi) Şeker ile aram yok ve paket gıdaları abur cuburları tüketmiyorum. Ekmek kahvaltıda çok az miktarda tüketiyorum.
Güncel olarak spor salonuna üyeliğim var 1 yıllık kayıt olmuştum belediyeye ait, fitness salonu var (ancak profesyonel bir salon kadar alet yok) yüzme havuzu var..
Fitness ve vücut geliştirme sporuyla uğraşanlardandır bu ricam.
Ve bendeki en büyük sorunlardan birisi ise kaç gün yapmam lazım?
Nasıl bir program izlemeliyim?
Aynı gün hangi kas gruplarına çalışmalıyım?
Hangi hareketler hangi kasları çalıştırır ve o hareketleri tam olarak nasıl yapmalıyım en büyük sorun
Tavsiyelerinizi ve yapmam gerekenleri, nasıl bir yol izlemem gerektiğini anlatırsanız çok sevinirim.