Neler Yeni

Fitness, vücut geliştirme ve powerlifting sorun cevaplayayım.

123kral14

80+ Silver

MufasaBoss

80+ Bronze
Selamlar,
Bu konularda sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz. Bilgisayara geçtiğimde cevaplayacağım.
Ortalama 3 Aylık Fiyatlar Kaç Tl
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya da kafama takıldı uykumda sordum
yumurta 70 lira oldu diyenlere küfür ediyordum boş eleştiri yapmayın falan diye bugün gittim gerçekten 70 lira olmuş
Bu Sporda Bahanelere Yer Yok Bunu O Kafana Sok Param Yok Ekonomi Kötü Beslenemiyorum Bu Saçmalıkları Söylemeyi BIRAK !!!

Bu Fotoğrafda Gördüğün Adamın Adı Rüstem Coleman Adam Sadece Simit Çay Yiyerek Bu Vücutu Yaptı Senin Neyin Eksik ???
images.jpeg

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Yusufcan Koçkaya
Pc'ni başkası kullanıyo o zaman
Hocam merhabalar konunun açılışından 5 yıl sonıra yazıyorum. 1haftadır evde spor yapıyorum ilk 3 gün fullbody antrenman yaptım sonrasında ise bölgesel yapmaya başladım, fullbody süresini az mı tutmuşum , tekrar fullbody yapmalı mıyım ? beslenme ollarak sabah 2 yumurta , yulaf muz kuruyemiş salatalık , öğlen yemekhanede ne çıkarsa veya lor peyniri yanına biber , akşam tavuk pilav (650gr tavuk 250gr pirinç şeklinde yapıp 3 gün yiyorum daha mantıklı yapabilir miyim)Gün içinde de 1/2 sade soda 1elma/portakal ve mental olarak ciddi bir fark var sporsuz dönemdekinden. Günde 1 tane çikolata yemenin zararı olurmu bir de ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pc'ni başkası kullanıyo o zaman
Bir de hocam bugün omuz biceps yapıcaktım omuzu yaparken omzum ağrıdı o yüzden bıraktım şuan bir sıkıntı yok umarım yarın ağrımaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,062
Üyeler
169,522
Son üye
Roxier1903
Top Bottom