Arama sonuçları: *

1. Elmeryy

GÜNLÜK 40KM İLE KAÇ KİLO VEREBİLİRİM?

https://fityemek.com/kalori-ihtiyacini-hesapla/ buradan hesaplayacaksın hızlı kilo vermek çok az yemek iyi bir şey değil ayrıca ağırlık antremanı yapmazsanız sadece tartıda düşersiniz istediğiniz vücuda sahip olamazsınız
  2. Elmeryy

GÜNLÜK 40KM İLE KAÇ KİLO VEREBİLİRİM?

bmr nizi hesaplayın bmr değeriniz altında kalori almanız sağlıksız hatta uzun vadede ölümcül
  3. Elmeryy

Kilo alamama problemim var spora başlamayı düşünüyorum ne yapmam lazim

mantık basit harcadığın enerjinin daha fazlası enerjiyi vücuduna alırsan kilo alırsın, eğer egzersiz yapıp düzgün beslenirsen kilonu kas olarak alırsın ve istediğin fiziğe ulaşırsın, eğer egzersiz yapmadan sadece yersen kilonu yağ olarak alır sadece tartıda artar istediğin fiziğe yaklaşamazsın...
  4. Elmeryy

haftada 3 gün antreman programı fittnes

hocam salon 3 gün açık malesef
  5. Elmeryy

haftada 3 gün antreman programı fittnes

beyler 3 gün gidiyorum zaten bacaklarımı küçültmek istiyorum hem yağ hem kas olarak normalden fazlalar yani bacaklarım zayıfta değil ayrıca zaten dizim sakat olduğu için ayda bir çalışıyorum normalde bro split yapıyorum sizce push pull push döngüsü 3 gün için nasıl olur
  6. Elmeryy

4 gün antreman programı önerisi

4.ay 16 yaş bacaklarım doğuştan aşırı büyük aslında bunları küçültmek için başlamıştım ayrıca dizim de sakat olduğu için bacak az yapıyorum 2 hareket sadece normalde 3 gündü bro split yapıyordum şimdi 4 güne geçeceğim 4 gün için push pull - push pull+legs döngüsü nasıl olur zaten iki hareket...
  7. Elmeryy

Definasyon mu bulk mu

olur neden olmasın
  8. Elmeryy

splite geçtim bu bir hata mı?

2.ayım 1.5 ay fullbody yaptım ardından splite geçtim split şu şekilde: 1.gün göğüs triceps 2.gün sırt biceps ön kol 3.gün omuz bacak karın bu programdan fullbodynin 3-5 katı daha fazla zevk alıyorum :D başladığımdan bu yana ağırlıklarım ortalama 4-5 kat bazı hareketlerde daha fazla arttı...
  9. Elmeryy

Definasyon mu bulk mu

gerek yok, 60 a düşüp sonra çıkınca 60 a düşmenin ne faydası olacak? yapabiliyorsan clean bulk yapmanı şiddetle tavsiye ederim eğer disiplinine ve kendine inanıyorsan normal bulkta yapabilirsin ama definasyon biraz daha uzun sürer 1714322891 bu arada karın kasları hafiften çıkar gibi olmuş...
  10. Elmeryy

Bayram indirimlerinde hangi protein tozu alınmalı?

yanlışın var hiç bir protein tozunda 20-30 yok hepsinde 10 var
  11. Elmeryy

hocam yetmiyor günlük ihtiyacım 130gram beslenmem de düzgün fakat 100-110 gram falan oluyor maksimum tüketimim yani bir ölçek alsam tam oluyor 1712690646 hocam güzel dediğiniz indirim %10 mu
  12. Elmeryy

hocam her gün en az 300gram fix zaten tozu ihtiyacımı genelde karşılayamadığım için gece yatmadan önce pratik olması açısından ve tariflerde kullanmak için almak istiyorum 1712668052 doğru diyorsunuz hocam
  13. Elmeryy

hocam onlara bütçe yetmiyor malesef
  14. Elmeryy

18gr protein 4gr şeker 20gr protein 0gr şeker 24gr protein 0gr şeker beyler bu üç markayı buldum şuanlık ama hiçbirini tanımam etmem en sağdaki cazip geliyor bahs olanında aromasını denemek istiyorum alınır mı sizce bu ürünler veya başka tavsiyeniz...
  15. Elmeryy

Çok Zayıf Vücuda Sahibim. Spora Başlayacağım Sorularıma Cevaplar Arıyorum.

doğru ölçü diye bir şey yok kiminin kolu büyük olur kiminin zayıf olduğu halde omzu geniş olur kiminin göbeği vardır kiminde yağ başka yerde depolanır kemik kalınlıkları değişir vs doğru ölçü diye bir şey yok ideal ölçü diye bir şey yok önemli olan aynanın karşısına geçtiğinde nasıl hissettiğin
  16. Elmeryy

pirinç unu ve protein tozu gramajı aynı mı geliyor

beyler grizzone dan whey protein aldım ölçek çıkmadı evde protein ocean protein tozu var onun normalde ölçeği 50 veya 60 gram olması lazım ama aynı ölçeğe protein tozu koyunca yine 50 60 gram mı çıkar yoksa daha az mı çıkar protein tozunun yoğunluğu daha az gibime geldi evde tartı yok...
  17. Elmeryy

bu 3 günlük split programı iyi midir?

https://www.fitcifitolur.com/YpProgram/ileriSplit bu program iyi midir şu an fullbody yapıyorum ama antreman çok uzun sürüyor uzun sürmesi sıkıntı değil ama sonuna doğru çok yorgun oluyorum üstte bıraktığım program iyi midir veya başka 3 günlük öneriniz var mı? 1711486908 bu arada bu programda...
  18. Elmeryy

uygun fiyatlı shaker bileklik eldiven

spor için uygun fiyatlı bileklik eldiven shaker arıyorum eldiven hariç diğerlerinin kalitesi çokta önemli değil iş görsün yeter
  19. Elmeryy

spor hocasının yazdığı program sizce nasıl

iftar sahur arası yemen lazım zaten çoğu sporcu ramazan döneminde kas kazanmaya değil mevcut kasını korumaya yönelik çalışır siz yine gelişirsiniz ama ramazan ayında çok beklentiniz olmasın vücudunuzun alışma süreci olur bu ay
  20. Elmeryy

spor hocasının yazdığı program sizce nasıl

niye 3 günden bir şey olmasın hocam mr olympia mı olacak adam sanki
Top Bottom