Arama sonuçları: *

1. Frecksloin

spora başladım ama full body rastgele yapıyorum

kral creatinin saati yok ertesi gun herhangi bir saat alabilirsin idrarın aşırı sarı olmadığı surece iyi su içiyorsundur zaten böyle devam
  2. Frecksloin

spora başladım ama full body rastgele yapıyorum

kanka ben 1.5 aydır spora basladim 56 kg baslamistim 65 kiloyum su an cicibebe yulaf doner takılıyorum genelde yiyebildigimi yemeye calisiyorum creatine de alıyorum gelisimim gayet iyi bence sen de aynı sekılde bunyene gore yersen ve antrenmanlarını duzenli yaparsan hem kutle eklersin hem...
  3. Frecksloin

Vücut geliştirme nasıl yapabilirim?

halter kaldırma, kollarını, geliştirmen problem olmaz ama adını bilmediğim için kb, spor salonlarında bacaklarını geliştirmek için yükün altına yatıyorlar. o da aynı etkiyi yaratır diye düşünüyorum, sanırım öyle. onun dışında gayet yapabilirsin sporunu. yediğin besinlerin içindeki vitaminlere...
  4. Frecksloin

Atletizm ve koşu ayakkabısı hakkında

teşekkür ederim 1644268676 teşekkürler
  5. Frecksloin

Atletizm ve koşu ayakkabısı hakkında

Selamlar, 15 yaşındayım, yaşıtlarıma göre hızlı koşuyorum. bugün belediyenin antrenman yaptırdığı yere gittim ve yürüyerek 450 adım saydığım araziyi 18 tur koştum, ayak baş parmağımın altında et soyuldu, yanmaya başladı, ilk profesyonel deneyimimdi ve eve geçtiğimde çok yorgundum. dersler vs ile...
Top Bottom