Neler Yeni

Atletizm ve koşu ayakkabısı hakkında

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
Selamlar, 15 yaşındayım, yaşıtlarıma göre hızlı koşuyorum. bugün belediyenin antrenman yaptırdığı yere gittim ve yürüyerek 450 adım saydığım araziyi 18 tur koştum, ayak baş parmağımın altında et soyuldu, yanmaya başladı, ilk profesyonel deneyimimdi ve eve geçtiğimde çok yorgundum. dersler vs ile devam edebilir miyim, etmeli miyim dşye düşünüyorum ve eğer devam edeceksem nasıl bir ayakkabı tercih etmeliyim? cinsiyetim erkek 41 numara giyiyorum.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,204
İsim
Oğuz Oğuz
Selamlar, 15 yaşındayım, yaşıtlarıma göre hızlı koşuyorum. bugün belediyenin antrenman yaptırdığı yere gittim ve yürüyerek 450 adım saydığım araziyi 18 tur koştum, ayak baş parmağımın altında et soyuldu, yanmaya başladı, ilk profesyonel deneyimimdi ve eve geçtiğimde çok yorgundum. dersler vs ile devam edebilir miyim, etmeli miyim dşye düşünüyorum ve eğer devam edeceksem nasıl bir ayakkabı tercih etmeliyim? cinsiyetim erkek 41 numara giyiyorum.
Nike sitesinde koşuculara özel ayakkabılar var onlara bakabilrisin

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,596
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Bütçen var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendim de eskiden atletizmciydim lisansım var giydiğim ayakkabıları atıyorum

https://www.trendyol.com/nike/unise...D407xMQ1UNiGasTwVzPDEfEh1vn-sVUMaAmB5EALw_wcB

Kesinlike tam 41 alma ayrıca Pegasuslar çok hafif ve rahat tavsiye ederim

Son düzenleme:
Top Bottom