Arama sonuçları: *

1. Hülagühan88

Fitness için Supplement önerisi

2 kg ağırlıkla 1000 tekrar da atsan kası uyaramazsın aksine eritirsin. Onun bir dengesi var. 12 tekrar ve üstünü çok kolay yaptığın ağırlıklar hiçbir işe yaramaz. Aynen bcaa gibi. Ha hiçbir supplement önermesen anlarım. O da yavaş da olsa bir yol, bir seçim. Ama whey alma bcaa al demek cidden...
  2. Hülagühan88

BCAA alınabilecek en gereksiz supplementlerden biridir. yukarıda kaynak paylaştım. Diğerleri evet. We can conclude from these two studies that BCAA infusion not only fails to increase the rate of muscle protein synthesis in human subjects, but actually reduces the rate of muscle protein...
  3. Hülagühan88

Zaten hiçbir supplement zorunlu değildir. Adı üstünde ek besin. Asıl olan her zaman dengeli beslenmedir. Protein tozu ve creatine ise ek besinlerin, etkisi kanıtlanmış, en yararlı olanlarıdır.
  4. Hülagühan88

Arkadaşım sen de forumda rasgele insanların dediklerine takılma. Kendi araştırmanı, itibarlı doğru dürüst kaynakları dikkate alarak yap. Burada işkembeden sallayan insanlar yüzünden paranı boşa harcama, sağlığını riske atma. Serkan Yimsel'i takip etmeni öneririm. Konusunun uzmanı olan insanlar...
  5. Hülagühan88

Peki neden belirtebilir misin? Yalnızca suçlama, aşağılama var dilinde. Bir iddia atıyorsan ortaya altını doldurman gerek. Zira hemen hemen tüm ciddi sporcular protein tozu kullanırlar ve de önerirler. Protein dengesini korumanın en kolay ve etkili yoludur. 20 yıldan fazla süredir spor yapıyorum...
  6. Hülagühan88

Termojenik etkisi ile su attırma özelliği var. Ancak evet whey ve creatine harici olanlar son derece keyfe keder. Ben de şahsen carnitine kullanmıyorum zira powerlifting yaptığım için yağ oranı su oranı gibi çok da derdim yok. Paso yiyorum.
  7. Hülagühan88

Whey protein tozu, creatine ve l-carnitine. Pump artışı istiyorsan da nox veya direk citrulline malatate. Gerisine hiçbir biçimde para verme. Sakın, sakın ama sakın bcaa'ya para verme. Şu anda yeşilmarka'da indirim var sanıyorum. Sağlıklı ürünleri var. Bir bak derim. Bcaa alma.
Top Bottom