Arama sonuçları: *

1. Heroia

Çevrenizdeki spor salonlarının fiyatları?

Aylık 500 iyi aslında şu ekonomide. 1704034847 Burdada aynı hocam. Yani geçen sene 300-350 ye gidiyordum.
  2. Heroia

merak ettim sadece benim yaşadığım bölgede mi anormal pahalı diye.
  3. Heroia

Hangi şehirde yaşadığınızı ve çevrenizdeki veya gittiğiniz spor salonlarının fiyatları ne kadar olduğunu söyleyebilir misiniz?
  4. Heroia

Boks torbası önerisi

Önereblieceğiniz kaliteli ve uygun fiyatlı boks torbası var mı? Ben biraz baktım ama çok fazla model ve marka var. Kullandığınız ürünler varsa onları tavsiye edin lütfen.
  5. Heroia

Hangi Gainer markasını önerirsiniz?

Kardeşim yemek yiyerek nereye kadar gidecek bir yandan spor yapıyorum bir yandan protein ihtiyacını karşılamaya çalışıyorum bir yandan kalori eksiğimi kapatmaya çalışıyorum benim yapmaya çalıştığım örneğin kek krep gibi yan ürünlere gainer ile takviye yapıp daha fazla ve hızlı kilo almaya çalışmak
  6. Heroia

Hahaha komik şey seni 1684692141 Aroma olarak nasıl hocam tadı?
  7. Heroia

Kilo almak ve hacim olarak büyümek için gainer alacağım marka olarak hangi markayı önerirsiniz?
  8. Heroia

Fitness - Geç kalmışlık ve yetersizlik düşüncesi

Sporun özelliklede Fitness ın yaşı yoktur 40 yaşında giden ve kendini oldukça geliştiren tanıdıklarımda var.
  9. Heroia

Fitness'a başladım önerileriniz var mı

Yaşandı kardeşim... İlk olarak yanına havlu, su ve gittiğin salonun kuralıysa yedek ayakkabı, duş vs. Alacaksan yedek çamaşır götür ayrıca eşofman ve ayrı bir tişört olsun çantanda insanlardan çekinme sporda edindiğin arkadaşlıklar çok iyidir. Başkaları ile sırasıyla setlere gir. Mümkün oldukça...
Top Bottom