Gayet ciddiyimHahaha komik şey seni
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aroma olarak nasıl hocam tadı?
o kadar basit olsa o tozun varlığı da olmazdı satın alanda.Gayet ciddiyim
Çileklisini denemedim ama çikolatası gayet iyi sütle karıştırınca nesquik gibi oluyor tadı.Hahaha komik şey seni
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aroma olarak nasıl hocam tadı?
Vücut geliştirmek gayet basit bir şey. Kafa da büyütürsen sıkıntı yaşarsın. Sporunu yap kası hisset. Yemeğini ye.o kadar basit olsa o tozun varlığı da olmazdı satın alanda.
Kardeşim yemek yiyerek nereye kadar gidecek bir yandan spor yapıyorum bir yandan protein ihtiyacını karşılamaya çalışıyorum bir yandan kalori eksiğimi kapatmaya çalışıyorum benim yapmaya çalıştığım örneğin kek krep gibi yan ürünlere gainer ile takviye yapıp daha fazla ve hızlı kilo almaya çalışmakVücut geliştirmek gayet basit bir şey. Kafa da büyütürsen sıkıntı yaşarsın. Sporunu yap kası hisset. Yemeğini ye.
senin dediğin de öyle ama uzun vadeli adam kısa vadede cözüm istiyorsa gainer kullanması normal.Vücut geliştirmek gayet basit bir şey. Kafa da büyütürsen sıkıntı yaşarsın. Sporunu yap kası hisset. Yemeğini ye.
Anlıyorum, uzatmadan önerimi yapıyımKardeşim yemek yiyerek nereye kadar gidecek bir yandan spor yapıyorum bir yandan protein ihtiyacını karşılamaya çalışıyorum bir yandan kalori eksiğimi kapatmaya çalışıyorum benim yapmaya çalıştığım örneğin kek krep gibi yan ürünlere gainer ile takviye yapıp daha fazla ve hızlı kilo almaya çalışmak