Arama sonuçları: *

1. HuseyinBy01

Göğüs gelişimi hakkinda

Beslenme programın yetersiz kalıyor onun dışında yağ oranın fazla olduğu içinde belli bir kalorinin üzerine çıkmanı pek tavsiye etmiyorum.Şimdi verdiğin bilgilere göre sana daha verimli bir makro planı ile daha iyi ve verimli bir gelişim planı önerecem bu şekilde hareket edersen daha iyi...
  2. HuseyinBy01

Göğüs gelişimi hakkinda

Beslenme çok yanlış gibi şuan yoldayım eve geçince daha düzgün bir hesap yapacam birde boyun kaç ona göre değerleri hesaplamam lazım.
  3. HuseyinBy01

Göğüs gelişimi hakkinda

Sadece bu bilgiler yetmez dediğim şekilde biraz daha diğer bahsettiğim konular hakkında bilgi verebilirsen ona göre konuşmak isterim.
  4. HuseyinBy01

Göğüs gelişimi hakkinda

3 hareket düzgün yapınca gayet yeterli oluyor ve tükenişe kadar gidiyorsan sadece 2-3 ay içerisinde bile farkını görmen lazım ama burada başka etmenlerde olabilir mesela burada yetersiz protein alımı veya ihtiyacının altında kalori almak gibi etmenlerde bunu etkiler. Eğer aktif olarak programın...
  5. HuseyinBy01

Göğüs gelişimi hakkinda

Yağ oranı fazla kalıyor şuan 84 kiloyum boyum 184 cm yağ oranım 21 ve seninkine oranla daha dolgun göğüslere sahibim bulktan önce 65 kilo seviyesindeyken 14 yağ oranıyla dolgunluk olarak seninki gibi göğüslerim vardı ama lifler belliydi.Önerim düzenli kardiyo ile yağ oranını düşürmen olur...
  6. HuseyinBy01

kilo almak için başladığım sporda kilo veriyorum

öyle demeyin hocam her iki tarafta yerine göre zor bende zor kilo alıyordum 10 ay kadar bulk yaptım.Bulkta ipin ucu kaçtı kışın bulk yapacakken hala definasyondan çıkamadım 8 aydan beri definasyondayım.
  7. HuseyinBy01

Hangi spor programını seçmeliyim 💪lı abilerim yardım

bence program 1 biraz daha sporumu yapayım tarzında duruyor eğer ben düzenli spor yapayım kilo verip kas kütlemi sabit tutayım dersen bunu seçebilirsin. Program 2 de ise gördüğüm kadarıyla yoğunluğu gayet iyi ve kas kütlesi arttırmak için gayet uygun bir program olmuş eğer kas kütlemi arttıracam...
  8. HuseyinBy01

Diyet yaparken market'den alınan et döner yenir mi?

Bunu sağlıksız yağ değilde sağlıklı yağlar ile alabilirsin adamın dediği marketten alınan içinde tam olarak ne olduğu bilinmeyen et donerdeki yağın ne kadar oranda sağlıklı olabileceğini düşünerek yorum yapabilirsin
  9. HuseyinBy01

Herkes senin gibi bulk yapmıyor kankam bende 8 aydır definasyondayim 21 kilo verdim ve böyle küçük bile olsa bir çok şeye dikkat etmem sonucunda oldu.
  10. HuseyinBy01

Daha iyi yaptın en azından o kadar yağ almazsın ve proteini iyi alırsın
  11. HuseyinBy01

Yağ oranı yüksek oluyor bence çokta iyi fikir değil
  12. HuseyinBy01

Spora yeni baslamis biri olarak oneriye ihticam vat

Diyet programı olarak başta günde kaç öğün tüketeceğim diye başla ardından günlük protein ihtiyacın kalori ihtiyacın gibi değerlere göre ben bu değerleri ne yersem sağlarım diye biraz araştırabilirsin bu konuda çok fazla kaynak var. Sonra ben ne tüketebilirim daha çok ne severim şeklinde bir...
  13. HuseyinBy01

Spora yeni baslamis biri olarak oneriye ihticam vat

VKİ indeksine bakılacak olursa normal günlük kalori ihtiyacının %20 altında alsan bile sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Düzenli kalori takibi ve yüksek proteinli olacak şekilde bir diyetle ilerlemeni tavsiye ederim. Program konusunda kişiden kişiye ne kadar zaman ayırabileceği gibi...
  14. HuseyinBy01

Spora yeni başlayan bir kişi ne yapmalı?

bende öyle dedim ama asıl kalori takibinden sonra işlevini gördüm kalori takibi biraz uğraştırabiliyor olabilir ama uygularsan gerçekten işe yaradığını göreceksin
  15. HuseyinBy01

Spora yeni başlayan bir kişi ne yapmalı?

kalori açığı vermen lazım yağ oranına göre günlük %20-30 civarına varan kalori açığı verebilirsin ben yaz başından beri 6kg yakın verdim bence dikkat edersen yağ yakmak çok kolay
Geri