Arama sonuçları: *

1. KendineMüzisyen

...

Gerek yok.
  2. KendineMüzisyen

Göğüs çalışırken Göğüsümü hissedemiorum ??

Kanka eğer yeni başladıysan hissetmemen normal zaten yaparken çok fazla hissetmen pek mümkün değil. Hareketi yaptıktan sonra pump veya hafif bi şişkinlik hissedebiliyorsan sorun yok eğer ki hissedemiyosan formuna bir daha bak. Ağırlık arttırmaya çalış. Sonradan illaki hissetmeye başlicaksındır...
  3. KendineMüzisyen

Sizce tekvando mu kick boks mu?

İki spor dalı da kendisine göre güzel. Kol bilgisayar gibidir. Asla seni bırakmaz. Bacak kız arkadaş gibidir. İlgi vermezsen biter. Bunları düşünerekten bence kickboksa git. İkisini de yapmış birisi olarak eğer fazla harcama yapamam dersen tekvando tercih edebilirsin. Onun dışında yumruk atmayı...
  4. KendineMüzisyen

Dambıl Kaldırınca Belim Ağrıyor

İlk önce şınav çek. Örn. 10 tane şınavı nizami ve zorlanmadan çekebiliyorsan dambıla başla.
  5. KendineMüzisyen

Vücut Geliştirmekle Uğraşan var mı?

Dambıl ile çalışabilirsin. İftara 1-2 saat kala düzgün, programlı şekilde çalışabilirsen yararlı olur. Yeni başladıysan şınav, mekik, yataram bisiklet çevir, duvara yaslanıp şınav çek, dizlerini üstüne otur ayaklarını havaya koy öyle şınav çek ilk başlarda bunlar senin için daha uygun.
  6. KendineMüzisyen

erken yaşta spora başlarsam boyum kısa kalır mı

spor yapmak kasları çalıştırır kuvvetlendirir hatta düzgün hareketlerle boyunu olduğundan daha da fazla uzatır önemli olan hareketleri düzgün yapmak
  7. KendineMüzisyen

Spora başlamadan ısınıyor musunuz?

yok ya bizde koşturup daha çok koşturup daha çok değişik koşu stilleriyle koşturup kültür fizik hareketi yaptırıyor daha sonrasında briaz kickboks ve ardından şınav mekik bizim spor böyle geçiyodu
  8. KendineMüzisyen

Spora başlamadan ısınıyor musunuz?

kickboks da ısındırıyorlardı her zaman ısındırıyorlar
  9. KendineMüzisyen

Arkadaşlar Sizce Fitness'a Gitmeli Miyim ?

şu telefonda 3 aylık programlar olan uygulamalar var onlardaki programlara 3 ay sadık bir şekilde uyarsan ve aynı zamanda spora gidersen (en azından koş) yağ oranın düşer ve o antrenmanlar daha çok vücud geliştirmeye yakın oluyor bende oradan omuzlarımı genişlettim mesela
  10. KendineMüzisyen

bak ben 14 yaşında başladım normal kilom vardı fakat yağlıydı vücudum kickboksda her antrenman yapılıyor bütün vücud çalışıyor ilk ısınmada çalıştırıyorsun sonra hareketleri yaparken (yumruk tekme hareketleri vs.) veya karnına çalışıyordun tekme atıyorduk sertleşmesi için yağ falan kalmıyor...
  11. KendineMüzisyen

ya bak şöyle ki kickboksda antrentman sırasında sadece yumruk tekme vs. atılmyor şınavda çekiyorsun mekikte çekiyorsun bununla beraber spor lastikleri var bak onlarla omuz antrenmanı yaparsan t-shirler oturuyor (kickboksa gittim -önceden poaçaydım- bir anda okuldakiler bana ilgi gösterdi idk...
  12. KendineMüzisyen

kanka fitness değilde kickboks daha yararlı olur senin için ben gittim tecrübe ettim o yüzden söylüyorum
  13. KendineMüzisyen

Kas İle ilgili sorum var yardım

evet ve arkadaş ediniyorsun sporda ediğindiğin arkadaş kadar iyisi yok diyebilirim sigara alkol alışkanlıkları olmuyor saygılı oluyorlar hele amatör değilse hiç egoist olmuyor seni koruyor yardım ediyorlar vs. spor salonu ortamı güzel
  14. KendineMüzisyen

Kas İle ilgili sorum var yardım

hocam duymuşsundur halk arasında "hamlamak" olarak geçen fiili yaşamışsın (çok mu bilimselmiş gibi oldu la) neyse sana önerim şu playstore appstore de olan fit olma, kas yapma vs. programlarını yap bence ben yaklaşık 3 ay yaptım ve daha sonra kickboksa başlamıştım kilo vermeden karın kası elde...
  15. KendineMüzisyen

Fitness, vücut geliştirme ve powerlifting sorun cevaplayayım.

bened kickboks yapıodum sınava girdim çıktım evde bi şınav çekmeye kalkmıyorum valla 1 tane hareket bile eskiden üşenmişyordum ama şu an çok tembelleştim galiba
Top Bottom