Arama sonuçları: *

1. Lympha

Yağ yakma süreci hakkında

ben gnde 3k cal alıp kilo veriyordum kardiyo yapmama rağmen metobolizma acayip bir şey. Bu arada bana kalırsa antrenman atıcağında veya gün içinde çok kahve içmen daha çok kilo vermeni sağlayabilir çünkü kafein bağırsakları hızlandırıyor (gidipte 1g kafein alma tabi de)
  2. Lympha

Vucut gelistirme ile ilgili

ki spor için 3 ay zaten kısa bir süre bu vadede sağlam vücut yapmanın hayali bile kurulamaz
  3. Lympha

hocam ben size zaten 3 ayda Arnold olursunuz veya plaj vücudu yaparsınız demedim, sıkı çalışma ve gerekli protein alımı ile gözle görülür ufak tefek farklar görürsünüz dedim yoksa 10 kilo Bench yapan adam 3 ayda 100 kilo Bench yapar kafası kadar omzu olur demedim
  4. Lympha

tabi sağlayabilir ancak 3 ayda elde edeceğin vücut çok bir şey olmayabilir (eğer yaşın 17 18 değilse ve testeronun yüksek değilse.) ve 3 ay çalışıp bırakırım diyorsan hiç girme işin içine çünkü bıraktıktan 1 2 ay sonra eski haline dönüceksin. 1692856066 bizim salonda 3 ayda sağlam gelişen...
  5. Lympha

Kas yapmak istiyorum protein tozu onerisi

katılıyorum hocam yağlar kasa dönüşmüyor.
  6. Lympha

Karındaki Yağların Gitmemesi

asla kardiyo yapma kilo almak istiyosan ve üstelik eğer hedefin yağlı bir vücuda sahip olmak değil ise cicibebe falan yeme şekerli şeyler tüketme yağlı şeyler yeme gazlı içecekler içme karbonhidrat tüket sadece pilav makarna gibi
  7. Lympha

Karındaki Yağların Gitmemesi

yağlı yiyecekler tüketme ve her sabah aç karnına mekik yada lateral raise yap ekstra spora gidiyorsan kardiyo yapabilirsin yada bisiklet sürebilirsin
Top Bottom