Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

Makaralı/normal yay taşımak için bir izne ihtiyaç var mı?

Atış yapacağım yer neresi oluyor peki? Nerelerde atış yapabiliyoruz kendi başımıza?
  2. MeynnZenith

Arkadaşına bu konu hakkında soru sorma imkanın var mı? Eğer sorabilirsen kesin bir cevap alabilir misin, rica etsem?
  3. MeynnZenith

Okçuluğa merakım var ancak bir kursa kayıtlı değilim. Kurs kaydım olmamasına rağmen; 1) Kendim bir makaralı/düz yay alsam herhangi bir izne ihtiyacım olur mu? 2) Antrenman falan yapmak için nerelere gitme iznim olur? 3) Taşımak için de bir izin gerekli mi? 4) Bu tarz şeyler için nereden izin...
  4. MeynnZenith

14 yaşında dambıl çalışmak zararlımı

Yukarıda yazdım zaten yapması gerekenleri. Şunu da eklemek isterim dediğiniz şekilde saçma bir "spor" ile SİZİN vücudunuz gelişmiş olabilir ama bu işler kişiden kişiye değişiklik gösterir. Sizin verdiğiniz bilgiler ile arkadaş program oluşturursa kendine zarar verebilir, hiç işe yaramayabilir...
  5. MeynnZenith

Neden başlıyorsunuz bilmiyorum ama kilonuzu ve vücudunuzu biraz toparlamak istiyorsanız evde dumbell ile bir sürü egzersiz yapabilirsiniz. Hiç deneyiminiz yoksa ilk önce düşük kilolarla başlayıp, kendinizi zorlamayıp biraz alışmaya çalışın. 1-2 hafta sonrasında kullandığınız ağırlığı bir tık...
  6. MeynnZenith

4 senedir düzenli aralıklarda spora gidiyorum, yazdığın cümlelerin hiçbiri doğru info içermiyor be dostum :ROFLMAO:.
  7. MeynnZenith

Kaç Kilogram Geçmeliyim?

Birden bire olmaz zaten. İlk hafta, bilemedin 2. hafta (kişiden kişiye değişir) 5 kilodan 7.5'a arttırıp, ilerleyen günlerde yavaş yavaş 10 kiloya geçmesi lazımdı. 4 set yapıyorsa önce 3 set 7.5, 1 set 10 ile devam edip birkaç gün sonra 2 set 7.5, 2 set 10 ve birkaç gün sonra da full 10 ile...
  8. MeynnZenith

Kaç Kilogram Geçmeliyim?

1.5 ay mı? Fazla bir süre aynı kiloda kalmışsın. Eğer her gün çalışıyorsan normalde 1.5-2 haftada yavaş yavaş kilo arttırman lazımdı. Önce 5, sonra 7.5, sonra da 10. Şu anda 7.5 ya da 10'u deneyebilirsin.
  9. MeynnZenith

nasıl kilo veririm kas kütlesi kaybetmeden

Evde de çalışıp egzersiz yapabilirsin. Ancak spor salonunda yapacağın kadar verimli ve hızlı bir yöntem olmayacaktır. Tavsiyem spor salonuna gitmeniz. Eğer evde yapacaksanız da YouTube'da bir sürü bilgi veren, çeşitli hareketler gösteren (ekipman gereken ya da gerekmeyen) kanallar var. Eve...
  10. MeynnZenith

Fitnesse başlamayı düşünüyorum fakat aklımda sorular var.

Salondan salona değişiyor demek ki. Benim 3-4 yıldır gittiğim bir yer var Bursa'da, çok güzel ve kaliteli bir yer. Üstelik fiyatı da diğer yerlere göre uygun. Orada direkt programımı falan hazırladılar. Her yer yapıyor diye düşünmüştüm sonrasında, çünkü mantıklı olan o gibi geldi.
  11. MeynnZenith

Diyet programı ekstra bir şey diye biliyorum çoğu yerde. Ama spor salonuna yazılınca kas-kilo-yağ oranına, yaşına falan bakıp program çıkartıyor olmaları lazım.
  12. MeynnZenith

Fitness'ta sana göre bir program otomatik olarak hazırlıyorlar zaten.
  13. MeynnZenith

Kol ve karın kası yapmak için öneriler ve gereken ekipmanlar

Spor salonuna giden biri olarak, sizin de spor salonuna kaydolmanızı ve oradaki hocalara amacınızı söylemenizi öneriyorum. Size ona göre bir program vereceklerdir. Ayrıca KESİNLİKLE beslenmenize dikkat edin. Tatlıdan ve hamur işinden uzak durun, ev yapımı ya da paketli ürün fark etmez, yemeyin...
Top Bottom