Arama sonuçları: *

1. M

Fitness icin shake nasıl yaparım

Hocam bu küçük tornavida gibi duran karıştırıcılar var onun ismi nedir bari ondan alayim
  2. M

hocam sıkıntı şey zaten blender yok bozuk başka neyle karıştırabilirim sözünü dikkate alacağım bu arada teşekkürler
  3. M

malzemeleri ezicek blender mi , mixer mi neyse bozukta başka ne ile karistirabilirim karıştırılcak malzemeler şunlar; Kaju Yulaf Fıstık ezmesi Süt Yoğurt Hurma Bal Kakao Muz
  4. M

Fitness’ta sizin başınıza bu durum geldi mi?

Tamamdır hocam sağolun öneri için
  5. M

Fitness’ta sizin başınıza bu durum geldi mi?

Geçen ön kol çalışıyorum dumbell kaldırıyorum sol kolumla daha kaldıramıyorken sağ kolum hala kaldırabiliyor bi orantısızlık var nasıl çözebilirim bu durumu
  6. M

Yulaf İle Kilo Aldıran Tarif Önerisi

1493 Oluyor hocam geriye kalıyor 1200
  7. M

hocam 2600 kalori almam lazımmış resmi macfit sayfasından ölçtüm bugün ise fatsecretten baktım 500 kalori almışım 2100 kaloriyi nasıl halledicem ki :D 1713638116 fatsecrette tam seçemiyorum öğünleri ama sabah pişirilmiş yumurta yedim , öğlen nohutlu pilav yedim , akşamda döner yedim az öncede...
  8. M

Şöyle yapayim o zaman sabah kahvaltı kahvaltidan sonra ara öğün işte kuruyemiştir falan sonra öğle yemeği sonra yine ara öğün son olarak akşam yemeği böyle olur mu?
  9. M

Hocam yemekleri annem yapıyor anneme desem şimdi yemek yap yapmaz kabul etmez yani
  10. M

Kilo alamıyorum şimdi diyeceksiniz ki öğün arttır ama arttırma gibi bir şansım yok o yüzden yulaf gibi ek yemekler yemem lazım beğendiğiniz veya önerdiğiniz tarif varsa yazarsanız çok memnun olurum
  11. M

Fitness için doğal hap önerisi

Ocean daily one kullanıyorum başka önerdiğiniz var mı bundan baska onerdiginiz var mi
  12. M

Fitness program tavsiyesi

He onu söylemeyi unuttum 1.5 aydır fullbody calistim 1708291784 Neyi anlamadınız hocam
  13. M

Fitness program tavsiyesi

Cuma günü başliyim dedim programa omuz göğüs triceps calistim simdi pazartesi napsam 3 gün gidiyorum haftada pazartesi-çarşamba-cuma ne önerirsiniz fikirlerinizi istiyorum
  14. M

Kollarımı bileklerimi guclendirmek istiyorum

2300 kalori almam lazımmış cüş
  15. M

Oha kanka nasıl getireyim 60’a hiç kilo almıyorum ki
  16. M

Hocam vallahi ismini bilmiyorum 😅kelepçe diyesim geliyor benim
  17. M

O haraketi yapıyorum hocam başka önereceğiniz bir şey var mı peki?
  18. M

Ekipman olarak 4 kelepçem var 1 halter 1 dambılım var 2.5 Kg’dan 4 tane var 5 kg’dan 2 tane var 7.5 kg’dan da 2 tane var 2 tane kısa takılcak demir(ismini bilmiyorum 😅)var 1 tane de uzun hali var sizden öneri istiyorum nasıl haraketler yapmalıyım kilom 54 boy 1.70
  19. M

Vücut Geliştirme Konusunda Yardım

Abi sporla aram yok fakat dediklerine göre hiç sağlıksız bir şey yapmıyorsun ben sağlıklı spor yapıp 4 ayda şişen sporcu görmedim bence toz kullananlara göre daha geç cıkar fakat ama toz kullananlardan daha fizikli olursun
  20. M

Squat yaparken veya eğilirken bacağım kıtlıyor

Belli ki yeni başladığımdan
Top Bottom