Arama sonuçları: *

1. Ragnar Adamdır

Fitness'a başlangıç için tavsiyeler

Bu yaz başarırsan devamı gelir çünkü o sıcakta yapmışsan kışın içinden geçersin hocam bir dahaki yaza çok daha fit şekilde girebilirsin
  2. Ragnar Adamdır

Fitness'a başlangıç için tavsiyeler

Hocam, kısa vadeli veya uzun vadeli hedeflerini belirle. Yani önce kafanda yaz, çiz; yararı oluyor. Ondan sonra beslenme programını yap. Sonrasında antrenman programını yap ya da bul bir yerden, al. Fark etmez, bir antrenman programın olsun. Sonrasında başla, ilerle ve çeşitlilik kazan. Farklı...
  3. Ragnar Adamdır

Vücut geliştirmeye nereden başlanır?

Hocam ağırlık sizi kesmiyorsa ağırlık artırın imkanım yok dersenizde her seti tükenene kadar yapın beslenme konusunda fazla takviye almayı hoş karşılayanlardan değilim ama kendi tercihim
  4. Ragnar Adamdır

/Bahreyn gp/ Son şampiyon coşturdu! #YarışSonu

O değilde yarışın ortasında Alonso ile birbirlerinden drs alarak mücadele etmeleri yüzümde bi gülümseme yarattı nerden nereye geldilerde mücadele ediyorlar arabalar değişmiş sıralar değişmiş umarım 2022 de bu 2 adam tekrardan özlediğimiz günleri bize geri verir hatta bu sene de verebilirler aynı...
  5. Ragnar Adamdır

Evet doğru yani bu sporu 30 senedir takip eden babamdan alışıp 2009 dan beri izlemeye başladım reis ile 4 şampiyonluk yaşadık ama artık gerçekten araba sayesinde şampiyon olmadığını dünyaya kanıtlaması lazım yoksa ilerde bu adam konuşulmayacak
  6. Ragnar Adamdır

Yani onu artık savunacak son bahanem kaldı bu yarışta sıralama turlarındaki olay ve son sıradan başlaması halbuki kalkışta 4 sıra kazandı iyi güzel ama şu haas sorunu bitmediği için adam gaza geldiyse oda gitti. Bu arada japon çocukta bişeyler görüyorum.
  7. Ragnar Adamdır

Hayla benim gibi Vettel hayranı kaldımı ya üzülüyorum aga üzülüyorum. Bu arada hamiltonun son ana kadar lastik koruyup gaza basmasını Christian Horner çözemediyse kim çözecek.
  8. Ragnar Adamdır

Beden Öğretmenim 50 şınav 50 mekik istedi

Vay be bizimki bildiğin sınav yapacak basket ve voleybol kuralları hakkında keşke sizinki gibi yapsa güzel arka plan kurup lakers formalarımı giyip bi şınava başlardım Alllah
  9. Ragnar Adamdır

Spordan önce karnitin almalımıyım?

https://blog.bodyforumtr.com/evde-dambil-calisma-programi/ Öncelikle selamlar Dambıl seti aldım ve bu programı kullanıyorum yani iliklerime kadar yırtılına kadar zorluyorum kendimi ancak şu an 10 kg de bu programı uygluyorum ve zorlanıyorum ilerliyen zamanda 20 kg ye geçmek istiyorum şimdi sorum...
Top Bottom