Arama sonuçları: *

1. RevivâL

Hangi vitamin supplementini almalıyım ?

omega3 ve multivitamin yeterli
  2. RevivâL

gym brolar bi bakabilir mi

setlerdeki verim düşüyor 70 bench atacağına 60 atıyorsun gibi gibi 1672744607 setten önce vücudu yoruyorsun yani onun yerine spordan sonra eğimli bir şekilde yürürsen daha iyi olur
  3. RevivâL

gym brolar bi bakabilir mi

spordan önce kardiyo yapılmaz kesinlikle spordan sonra yapmalısın
  4. RevivâL

Fitness programım nasıl

push pull legs en iyi program başlangıç için hatta ileri seviye bodycilerden bile kullananlar oldu zamanında
  5. RevivâL

Spora başlamak istiyorum fakat ne yapacağım hakkında bir fikrim yok

hangisinde daha iyi hissedersen onu yap 1671824630 ya da 16 yo naturaller gibi her hafta steroid bas!
  6. RevivâL

daha önce hiç yapmadıysan yt den izleyerek hangi hareket hangi kas gurubunu daha iyi çalıştırıyor öğrenebilirsin ya da bilen bir gym bro ile basabilirsin ben tek gidiyorum :(
  7. RevivâL

hocam anabol mu dianabol mu
  8. RevivâL

tam olarak özetledi yapman gerekeni
  9. RevivâL

bcaa tamamen boşa para zaten yeterli protein alınca o proteinden bcaa l glutamin gibi şeylerden yeterince almış oluyorsun
  10. RevivâL

kanka ilk başta kalori takibi yap bir de instaboyların x marka protein içtim böyle oldum x marka bcaa mükemmel falan şeylerine fazla inanma kalori takibi yapıp yeterli protein ve antrenman yaptıktan sonra hiçbir şey yapmana gerek yok ( bütçe elveriyorsa multivitamin ve omega 3 alabilirsin )...
  11. RevivâL

Fitness a gitmem için kaç kg olmalıyım

kilo almak istiyorsan karbonhidrat alman lazım mecburen :D 1670366754 eğer spora başlarsan istemediğin kadar çok duyacaksın karbonhidratı
  12. RevivâL

yağları kasa çevirmek o kadar kolay değil hatta direkt olarak öyle bir şey mümkün değil ilk yağlar erir ve o eriyen yağlar yerine kaslar gelir ama anlatıldığı kadar kolay değil 1670366589 bu yüzden temiz karbonhidrat al diyoruz
  13. RevivâL

bu sorunu yaşayan çok kişi var eğer 3 öğün de böyle yersen kilo almaman imkansız ve gün içindeki hareketliliğine de bağlı 1670366318 ama 3 öğünü 1 edip 1 tencere pilav yersen tabii ki alamazsın 1670366355 sana önerim öğün atlamaman temiz karbonhidrat alman ve bütçen izin veriyorsa kontrollü bir...
  14. RevivâL

ben de spora başladığımda dedim ki bu göbek erise ve göğüsler küçülsün yeter 17 yaşında 115 kilo 165 boyum vardı şuan 177 boy 85 kiloyum ve kilo vermeye devam ediyorum inan ki sonuçları görünce daha çok istiyorsun
  15. RevivâL

sana önerim patlayana kadar tavuk pilav ye biraz sıkılacaksın ama arada kaçamak olarak fırında yağsız patates veya makarna yiyebilirsin (temiz karbonhidrat alman definasyon dönemini daha da kolaylaştırır)
  16. RevivâL

sağlam bir estetik vücut istiyorsan sağlam bir kas kütlen olmalı eğer zayıf bir insansan bulk senin için iyi olacaktır
  17. RevivâL

kanka bulk dediğimiz vücut geliştirme sporcularının daha fazla kas kütlesi kazanmak için bilinçli ve kontrollü kilo almasıdır
  18. RevivâL

istersen bulk yapıp kilonu 75-80 e çıkarıp definasyona girebilirsin bulkta iken sağlam antrenman yaparsan fena bir kas kütlesi eklersin definasyonda fazlalık gidince paramparça bir vücudun olur istersen de hiç bulka girmeden spora başlarsın benim tavsiyem spora şimdi başla spor yaparken kilo al...
Top Bottom