Neler Yeni

Fitness a gitmem için kaç kg olmalıyım

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
S
Hocam gozum cok yukarda değil kaslar gogus baklava kol kaslarım belirgin iyi arası bişe olsun yeterli (tabi diger yerlere calısacagım cunku ırantısız bi vucut oluyor diye biliyorum)
ben de spora başladığımda dedim ki bu göbek erise ve göğüsler küçülsün yeter 17 yaşında 115 kilo 165 boyum vardı şuan 177 boy 85 kiloyum ve kilo vermeye devam ediyorum inan ki sonuçları görünce daha çok istiyorsun

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,273
İsim
Berkecan Ergin
Kepekli makarna
yulaf
lifli yemekler
patates püresi
protein(balık kırmızı et beyaz et)
d vitamini
multivitamin
balık yağı(kışın sadece)
ZMA(gece yatmadan 1 tane)

imkan varsa gainer eğer hızlı almak istiyorsan tabi bu şart değil.

özellikle kepekli makarna ile çok iyi kilo alınıyor. prinç vs hikaye kilo almak için.

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
kerim
sana önerim patlayana kadar tavuk pilav ye biraz sıkılacaksın ama arada kaçamak olarak fırında yağsız patates veya makarna yiyebilirsin (temiz karbonhidrat alman definasyon dönemini daha da kolaylaştırır)
Hocam bi tencere (ölçegini vermek gerekirse 3,5 su bardagı) pişmiş bi pilavı tekte yiyom yani iştahtan yana sorun yokta(dicekseniz niye kilon bu kadar az diye bende anlamıs değilim bilen olursa yazarsa sevinirim sanırım genetik bişe abimde aynıyız cunku oda deli yiyorda nere gidiyor yedigi bende anlamıs değilim) eski türkiyede değiliz yani

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Arda Gezer
Arkadaslar bana hem fitness a gidip hem bol bol yiyn demeyin bi yapı inşa etmek yıkmak kadar kolay değildir yani bi vucut yapabilmek için basit yol kilon olması lazım oda bende yeterince değil bilgileri diyorum boy 180 yas 15 cinsiyet erkek kilo 59 fitness a baslamak için kilo hedefim kaç olmalı (hızlı bir şekilde vucut yapmak istiyorum eger tabi ediliyorsa bunuda katarsanız sevinirim)
Spor + 70-75'e kadar bulk yapman lazım
Sporsuz aldığın kilo bir halta yaramaz

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
S
Hocam bi tencere (ölçegini vermek gerekirse 3,5 su bardagı) pişmiş bi pilavı tekte yiyom yani iştahtan yana sorun yokta(dicekseniz niye kilon bu kadar az diye bende anlamıs değilim bilen olursa yazarsa sevinirim sanırım genetik bişe abimde aynıyız cunku oda deli yiyorda nere gidiyor yedigi bende anlamıs değilim) eski türkiyede değiliz yani
bu sorunu yaşayan çok kişi var eğer 3 öğün de böyle yersen kilo almaman imkansız ve gün içindeki hareketliliğine de bağlı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama 3 öğünü 1 edip 1 tencere pilav yersen tabii ki alamazsın

sana önerim öğün atlamaman temiz karbonhidrat alman ve bütçen izin veriyorsa kontrollü bir şekilde gainer kullanabilirsin

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
kerim
bu sorunu yaşayan çok kişi var eğer 3 öğün de böyle yersen kilo almaman imkansız ve gün içindeki hareketliliğine de bağlı

ama 3 öğünü 1 edip 1 tencere pilav yersen tabii ki alamazsın
Hocam aksam oyle yiyom kahvaltı 2yumurta iki dilim reçel ekmek bazen sebze filan oglwn de tavuk doner ogrenciyim cok bi hareketim yok yani

Spor + 70-75'e kadar bulk yapman lazım
Sporsuz aldığın kilo bir halta yaramaz
Hocam yagları kasları cevircem sonrada oyle olmuyor mu

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
S
Hocam aksam oyle yiyom kahvaltı 2yumurta iki dilim reçel ekmek bazen sebze filan oglwn de tavuk doner ogrenciyim cok bi hareketim yok yani

Hocam yagları kasları cevircem sonrada oyle olmuyor mu
yağları kasa çevirmek o kadar kolay değil hatta direkt olarak öyle bir şey mümkün değil
ilk yağlar erir ve o eriyen yağlar yerine kaslar gelir ama anlatıldığı kadar kolay değil

yağları kasa çevirmek o kadar kolay değil hatta direkt olarak öyle bir şey mümkün değil
ilk yağlar erir ve o eriyen yağlar yerine kaslar gelir ama anlatıldığı kadar kolay değil
bu yüzden temiz karbonhidrat al diyoruz

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
kerim

Ama zayıfkende baslamak kolay değil bircokkez sahit olmusum

Anlasıldı da ne karbonhidratmıs ya buda

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
S
Ama zayıfkende baslamak kolay değil bircokkez sahit olmusum