Fullbody başla 2 hafta fullbody yapıp güray aydın hipertrofi programına geç 6 ay da onu yap sonrasında programda ufak tefek değişiklikler yaparsın birde her idman sonrası 15 eğim 4.5 hız 30dk cardio koyarsın beslenmeye de dikkat ettin mi süpersin
Göğüs-omuz gibi büyük kas gruplarının tekrar toplarlanması 48-72 saat sürüyor pazartesi offday yapıp salı sırt arka omuz biceps calısmanız daha mantıklı olur
güray aydın hipertrofi programı ben bunu uyguluyordum baya da memnundum sadece göğüs gününde dumbell presslerin yerine bench ve incline chest press yapıyordum sırtada ekstradan front raiese eklemiştim istersen bunu da bir deneyebilirsin hareketleri hangisinde daha doğru formda yaptığını...
Doğru formda sırt bel arası boşluk olması lazım S harfine benzer durman lazım ytden doğru forma bak ona göre yap sadece protein yeme antreman sonrası karbonhidratını eksik etme yaklaşık ne kadar protein karbonhidrat alıyosun makro değerleri takip etmeye çalış
Beslenmeye dikkat ediyor musun 6 ayda 30kg cable row hiç normal değil haftada kaç gün spora gidiyorsun programını atsana bi birde doğru formları öğrenebildiğine emin misin
Cable row yap ama doğru formda yaptığından emin ol lat pulldown yaparkende uzun barı en uçlardan tutmaya çalış ve kanatlarını hissederek çalış cable row+barfiks zaten sırt için yeterli olur